ENATON – OBRT ZA ODRŽAVANJE I NJEGU TIJELA uspješno posluje kao obrt specijaliziran za kvalitetne usluge fizikalne terapije za sve fizičke i pravne osobe na području grada Osijeka. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge sportske i medicinske masaže, održavanje i obnavljanje maksimalne funkcionalne pokretljivosti i funkcionalne sposobnosti u svim životnim dobima, te su preporuka za povećanje mogućnosti pokreta unutar unapređenja, prevencije, tretmana i rehabilitacije. Preporuka su za UZV, struje, magnet, laser te fizičku pripremu sportaša i poučavanje u svim sportskim disciplinama. Cijenjeni su zbog kondicijskih priprema sportaša, a ističemo rad sa brojnim sportskim klubovima i profesionalcima; Novak Đoković, Goran Ivanišević, NK Osijek, nogometaši Bundes Lige…Ističemo da g. Milan Nikolić je diplomirani kineziolog, fizioterapeut i specijalist za kineziterapiju.

Prepoznati su po susretljivosti sa svakim klijentom pojedinačno kako bi što bolje odradili dogovorene usluge. Stručan kadar educiranih djelatnika na raspolaganju je za upite i konkretna rješenja te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata. Pravi su izbor za sve koji cijene tvrtku koja ima dobru suradnju s klijentima, profesionalnost, vidljive rezultate i puno povjerenje.

ENATON – OBRT ZA ODRŽAVANJE I NJEGU TIJELA ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, iskustvom i znanjem na području fizikalne terapije te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga. Obrt je orijentiran na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Prema dogovoru

Utorak

Prema dogovoru

Srijeda

Prema dogovoru

Četvrtak

Prema dogovoru

Petak

Prema dogovoru

Subota

-

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Milan Nikolić, vlasnik

OIB

50801784333

Osnovano

1997

Naše usluge

Kvalitetne usluge fizikalne terapije za sve fizičke i pravne osobe na području grada Osijeka, stručne i pouzdane usluge sportske i medicinske masaže, održavanje i obnavljanje maksimalne funkcionalne pokretljivosti i funkcionalne sposobnosti u svim životnim dobima, povećanje mogućnosti pokreta unutar unapređenja, prevencije, tretmana i rehabilitacije, UZV, struje, magnet, laser, fizička priprema sportaša i poučavanje u svim sportskim disciplinama.

Tržište gdje posluje

Grad Osijek

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima