Opći uvjeti korištenja

Dobrodošli na portal nase-usluge.hr.  Portal omogućuje korištenje usluga i sadržaja koje je podložno uvjetima korištenja, a primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala.

Korištenjem bilo kojeg dijela nase-usluge.hr na domenama nase-usluge.hr i nase-usluge.com portala tvrtke Manek Media smatra se da su korisnici upoznati s uvjetima te prihvaćaju koristiti sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Portal nase-usluge.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Autorska prava

Portal nase-usluge.hr na domenama nase-usluge.hr i nase-usluge.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, baze podataka i programerski kod) te su isti zaštićeni u skladu s odredbama Zakona o autorskom pravu. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Portal nase-usluge.hr na domenama nase-usluge.hr i nase-usluge.com zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Portal nase-usluge.hr na domenama nase-usluge.hr i nase-usluge.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje nase-usluge.com portala koristite na vlastitu odgovornost i nase-usluge.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Portal nase-usluge.hr na domenama nase-usluge.hr i nase-usluge.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita privatnosti

Portal nase-usluge.hr na domenama nase-usluge.hr i nase-usluge.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom. Portal nase-usluge.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala. Ove podatke nase-usluge.hr na domenama nase-usluge.hr i nase-usluge.com koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i sadržaje usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Portal nase-usluge.com obvezuje se da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Obveze korisnika

Korisnicima nase-usluge.hr na domenama nase-usluge.hr i nase-usluge.com portala strogo je zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
  • objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
  • objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, „spam“, lančana pisma, promotivni i reklami materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajuće navode ili tvrdnje
  • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

Portal nase-usluge.hr na domenama nase-usluge.hr i nase-usluge.com može registriranim korisnicima povremeno slati obavijesti portala i sponzora. Ako korisnik ne želi primati takve poruke, može o tome izvijestiti portal na manekmedia@net.hr.