ALUK TIM  ovlašteni je zastupnik i distributer prodaje AluK sustava aluminijskih profila za graditeljstvo na hrvatskom tržištu. Zahvaljujući kontinuiranom istraživanju i razvoju, modernoj tehnologiji pri projektiranju i dizajnu proizvoda, AluK Grupa uspješno zadovoljava specifične potrebe poslovnih partnera, investitora, arhitekata, projektanata te izvođača radova.

Uz prodaju i distribuciju pružaju i tehničku podršku arhitektima i izvođačima kako u fazi projektiranja objekata tako i tijekom razrade i izgradnje projekata putem stručnih savjeta vezanih za ugradnju aluk proizvoda.

Pravi su izbor za:

  • aluminijske prozore i vrata
  • aluminijske fasade
  • tende
  • pergola tende
  • nadstrešnice

 

ALUMINIJSKI PROZORI I VRATA – profili za izradu vrata i prozora, profili za izradu kliznih stijena, profili za izradu zimskih vrtova, verandi, prozorskih kapaka, grilja i škura, profili za izradu unutarnjih vrata, dodatna oprema za aluminijske prozore i vrata.

TENDE –  u našem prodajnom asortimanu nalaze se aluminijske konstrukcije tendi za zaštitu od sunca, talijanskih proizvođača. Na skladištu držimo programe sljedećih konstrukcija tendi: program sa zglobnim rukama, program vertikalnih tendi, program kliznih tendi.

PERGOLA TENDE – predstavljaju način povećanja korisnog prostora oko stambenih ili ugostiteljskih objekata. Korištenje pergola tendi predstavlja idealan model preseljenja životnih aktivnosti iz potpuno zatvorenog u otvoreni prostor, uživajući pri tome zaštitu od pretjeranog sunca i vremenskih nepogoda. Ovisno o zahtjevima kupaca, pergola tende mogu biti aluminijske ili drvene. AluK nadstrešnice jednostavno su i elegantno rješenje za vaš dom.

NADSTREŠNICA – pogodnosti aluk nadstrešnica su jednostavna montaža i mogućnost međusobnog spajanja.

AluK sustavi za proizvodnju aluminijskih prozora i vrata proizvode se uz primjenu najmodernijih tehnologija, kako u proizvodnom procesu tako i vezano uz zaštitu okoliša, te su podvrgnuti strogim kontrolama za koje posjedujemo certifikate, izdane od strane najvažnijih talijanskih i europskih ustanova (ISO 9000, EURAS – EWAA, QUALANOD-QUALITAL). Proizvodi su između ostalog projektirani i za klimatska podneblja s jakim vjetrom i posolicom.

Stručan kadar djelatnika na raspolaganju je za sve upite i konkretna rješenja oko navedenih usluga te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata.

ALUK TIM se ističe kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, poštivanjem rokova, iskustvom i znanjem  te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Tvrtka je orijentirana na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Ostali podatci

Kontakt osoba

Lidija Matijašić, predsjednik uprave

OIB

15446401037

Osnovano

1995

Naše usluge

Ovlašteni zastupnik i distributer prodaje AluK sustava aluminijskih profila za graditeljstvo.

Tržište gdje posluje

Hrvatska i Europa

Radno vrijeme

08:00 - 16:00 h