KNJIGOVODSTVO ANICA je tvrtka specijalizirana za kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge. Uspješno posluje od 1992. godine i stekli su brojne zadovoljne klijente koji cijene profesionalnost i kvalitetu njihovih usluga.

Pravi su izbor za:

  • Kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge
  • Vođenje poslovnih knjiga
  • Obračun poreza,obračun doprinosa i plaća
  • Izrada financijskih izvještaja

KNJIGOVODSTVO ANICA je profesionalna tvrtka koja svakom klijentu pristupa s posebnom pažnjom kako bi pratili sve poslovne transakcije i ukazali na upravljanje prihodima i troškovima te na taj način pomogli klijentu da ostvari što veću poslovnu korist. Tvrtka osigurava ispravnost, točnost i ažurnost u vođenju poslovnih knjiga, sukladno važećim propisima Republike Hrvatske. Tvrtku čine obrazovane, informirane i stručne računovođe za vođenje svih vrsta poslovnih, poreznih i računovodstvenih evidencija.

KNJIGOVODSTVO ANICA ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, iskustvom i znanjem na području knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga.

 

Tvrtka KNJIGOVODSTVO ANICA orijentirana je na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08:00-16:00 h

Utorak

08:00-16:00 h

Srijeda

08:00-16:00 h

Četvrtak

08:00-16:00 h

Petak

08:00-16:00 h

Subota

-

Nedjelja

-

Contact Owner

Ostali podatci

Kontakt osoba

Anica Vranić, odgovorna osoba

OIB

39908081594

Osnovano

1992

Naše usluge

Kompletna knjigovodstvena-računovodstvena obrada podataka, ulazni i izlazni računi, obračun poreza na dodanu vrijednost, obračun poreza na potrošnju, obračun plaća, vođenje pomoćnih i glavnih knjiga, tromjesečnih i godišnjih obračuna, financijske analize, izrada budžeta, obrada kupaca i dobavljača.

Tržište gdje posluje

Županja, Vukovarsko-srijemska županija, HR

Radno vrijeme

08:00-16:00 h