ANION je uspješna tvrtka s Hvara specijalizirana za projektiranje, instalaciju i ugradnju modernih i energetski efikasnih sustava za centralno grijanje i hlađenje. Tvrtka profesionalno djeluje od 2002. godine za kvalitetne i pouzdane usluge postavljanja instalacija te za servis klima uređaja i rashladnika vode. Ovlašteni su za servis Mitsubishi, Gree, Toshiba i Haier klimatizacijsku tehniku. Obavljaju sve vrste usluga vezane za hlađenje, grijanje, ventilaciju ili dezinfekciju klima uređaja. Iskustvo i znanje unose u svaki posao pojedinačno kako bi korisniku osigurali optimalne granične vrijednosti za temperaturu, vlažnost zraka, brzinu strujanja, čistoću zraka, buku, itd.

ANION svim klijentima stoji na raspolaganju za sve upite i savjetovanja te nude konkretna rješenja za klimatizaciju. Imaju brojne zadovoljne klijente i reference u poslovanju.

Adresa

Our Address:

Petra Hektorovića 8, 21450 Hvar

GPS:

43.172506, 16.44257820000007

Web:

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Anton-Nino Novak, član uprave

OIB

96516220873

Osnovano

2002

Naše usluge

Projektiranje, instalacija i ugradnja modernih i energetski efikasnih sustava za centralno grijanje i hlađenje, usluge postavljanja instalacija, servis klima uređaja i rashladnika vode, ovlašteni servis Mitsubishi, Gree, Toshiba i Haier klimatizacijske tehnike.

Tržište gdje posluje

Hrvatska i Europa

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima