ARTINTER uspješno posluje od 1970. godine kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne i pouzdane usluge arhitektonskog projektiranja. U svojoj dugogodišnjoj tradiciji poslovanja nude znanje, iskustvo, stručnost i ulažu maksimalno zalaganje kako bi udovoljili potrebe i želje klijenata. Stručan tim djelatnika na raspolaganju je za sve upite i savjetovanja oko arhitektonskog projektiranja svih vrsta namjena građevina, projektiranja uređenja stambenih i poslovnih interijera, rekonstrukcije i adaptacije prostora, legalizacija nekretnina i projektnog menadžmenta i usluge konzaltinga. Pružaju stručnu pomoć u obliku savjetovanja i sugeriranja rješenja u definiranju projektnih zadataka za različite vrste gradnje, planiranje, vođenje i procjenu investicija i vezanih projekata.

ARTINTER ima ovlaštenje Ministarstva za izradu stručnih podloga prostornog uređenja i ovlašten je za izradu projekata na objektima kulturne baštine. Ovlašteni arhitekt osigurava da se građevina gradi prema projektnoj dokumentaciji i također sudjeluje u rješavanju završnih detalja koji se javljaju tokom gradnje. Brojni su zadovoljni klijenti svim navedenim uslugama tvrtke i preporuka budućim poslovnim partnerima.

Adresa

Our Address:

Ulica Filipa Vukasovića 15, 21000 Split

GPS:

43.51039069999999, 16.44290479999995

E-mail:
Web:

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Davor Grimani, dipl. ing. arh.

OIB

71567850682

Osnovano

1970

Naše usluge

Arhitektonsko projektiranje svih vrsta namjena građevina, projektiranje uređenja stambenih i poslovnih interijera, rekonstrukcije i adaptacije prostora, legalizacija nekretnina i projektnog menadžmenta i usluge konzaltinga.

Tržište gdje posluje

Splitsko-dalmatinska županija, Hrvatska, EU

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima