AUTOPRIJEVOZNIK BOŽIĆ DUBRAVKO je obrt specijaliziran za kvalitetne usluge prijevoza i skladištenja za sve fizičke i pravne  osobe na području Hrvatske i Europske Unije. Dostupni su za pouzdane i sigurne usluge transporta rasutog tereta, krutog tereta te ostalog tereta ovisno o potrebama i željama klijenata.

Stručan kadar od 8 djelatnika na raspolaganju je za sve upite i konkretna rješenja oko prijevoza i transporta tereta i robe i ulažu maksimalno zalaganje kako bi udovoljili potrebe svojih klijenata. Obrt se profesionalno bavi i prodajom kvalitetne piljevine svih vrsta (jela, bukva..), prodajom drvnog otpada, prodajom refila, te peleta za grijanje i ogrjevnim drvom.

AUTOPRIJEVOZNIK BOŽIĆ DUBRAVKO prepoznat je po kvaliteti i garanciji na sve navedene usluge i proizvode, korektnom pristupu prema klijentima, poštivanju rokova i zastupaju visoke standarde u poslovanju. Kroz dugogodišnje iskustvo preporuka su za sve navedene usluge uz brojne zadovoljne klijente. Vlasnici su i certifikata TUEV-COC-000901FSC100% kao oznakom s potvrđenim ispunjenjem norme FSC.

Adresa

Our Address:

Jablan 87 A, 51326, Vrbovsko

GPS:

45.3762784, 15.0150835

Telefon:

Ostali podatci

Kontakt osoba

Dubravko Božić, vlasnik

OIB

53454939082

Osnovano

1989

Naše usluge

Usluge prijevoza i skladištenja na području Hrvatske i EU, usluge transporta rasutog tereta, krutog tereta, prodaja kvalitetne piljevine svih vrsta (jela, bukva..), prodaja drvnog otpada, prodaja refila, peleti za grijanje i ogrjevno drvo.

Tržište gdje posluje

Hrvatska, zemlje EU

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima