AUTOSET TUREK profesionalno djeluje od 2002. godine kao tvrtka specijalizirana za prodaju autoservisne i vulkanizerske opreme i alata. U svom bogatom asortimanu nude iznimno kvalitetne proizvode od kojih izdvajamo: dizalice (dvostupne dizalice, četverostupne dizalice, škaraste dizalice, dizalice za motokotače, podne dizalice, ručne dizalice, kanalne dizalice, pneumatsko hidraulične, zračne), montirke, balansirke, nitrogen generatore, materijali za popravak guma, otopine i paste, zakrpe, ventili i pribor, paste za montažu guma, granule za balansiranje kotača, alati za popravak guma, poluge i kliješta, električni udarni pištolj. Preko web trgovine www.lincos.hr naručite: kompresore, pneumatske odvijače, zračne pištolje, pneumatski alat, ručni alat, opremu za autoelektriku, testere kompresije i testere ispusnih plinova, dijagnostične čitače, optiku vozila, alate za obradu karoserije, hidraulične alate, sustave za odvođenje ispusnih plinova, mobilne i unutarnje grijače, uređaje za pjeskarenje, zaštitne folije, mlaznice. U ponudi je i Lincos odjeća i to odlične polo majice, radne jakne, radne hlače i kombinezoni.

AUTOSET TUREK ističe se stručnim i profesionalnim kadrom koji svim svojim klijentima stoji na raspolaganju za sve upite i savjetovanja oko izbora adekvatnog proizvoda. Uz povoljne cijene i brzu i efikasnu uslugu, svi proizvodi dostupni su preko web shopa uz dostavu na željenu adresu. Plaćanje po primitku pošiljke, kreditnim karticama, te preko internet bankarstva. Brojni su zadovoljni korisnici usluga i proizvoda uz preporuke poslovnih klijenata.

Adresa

Our Address:

Gornja ulica 51, 40323 Prelog

E-mail:

Ostali podatci

Kontakt osoba

Josip Turek, direktor

OIB

83052447181

Osnovano

2002

Naše usluge

Prodaja autoservisne opreme, vulkanizerska oprema i alati, web shop prodaja, dizalice, pneumatski alat, kompresori, materijali za popravak guma, dijagnostični čitači, alati za obradu karoserije, hidraulični alat.

Tržište gdje posluje

Hrvatska i Europa

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima