BAGARIĆ USLUGE tvrtka uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge gradnje armiranobetonskih konstrukcija i radova s armiranjem za sve fizičke i pravne osobe na području Hrvatske i zemalja u EU. Dostupni su za sigurne i pouzdane usluge armiračkih radova u građevinarstvu i stručno izvođenje radova na svim vrstama armiranobetonskih konstrukcija u visokogradnji i niskogradnji. Stručan kadar od 32 djelatnika na raspolaganju je za sve upite i konkretna rješenja oko navedenih usluga te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata.

BAGARIĆ USLUGE tvrtka ističe se kvalitetom i garancijom na sve dogovorene usluge, iskustvom i tradicijom s preko 23 godine od čega 9 godina rada u Njemačkoj, razvijena radna etika te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju. Imaju sve potrebne licence za izvođenje radove.

Adresa

Our Address:

Željeznička ulica 3, 10370, Dugo Selo

GPS:

45.7914033, 16.274339199999986

Telefon:

Ostali podatci

Kontakt osoba

Stipo Bagarić, odgovorna osoba

OIB

64027245067

Osnovano

1993

Naše usluge

Armiranobetonske konstrukcije, armirački radovi u građevinarstvu, stručno izvođenje radova na svim vrstama armiranobetonskih konstrukcija u visokogradnji i niskogradnji.

Tržište gdje posluje

Cijela Hrvatska i zemlje EU prema dogovoru

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima