BAJER profesionalno djeluje od 1994. godine kao tvrtka specijalizirana za pružanje knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga. Odlika njihovog rada upravo je temeljit pristup koji vodi do dugoročnog partnerskog odnosa i kontinuirane usluge kroz mnogo godina. Klijenti koji ih biraju dobivaju kompletnu profesionalnu podršku kako bi poduzetnicima ukazali na moguće probleme koji se trebaju otkloniti i kako bi izvještaji bili sastavljeni na najboljoj osnovi.

Takav pristup prepoznaju sve ozbiljne tvrtke i poslovni subjekti koji izuzetno cijene kvalitetne računovodstvene usluge. Pouzdan i stručan kadar od tri djelatnika jamče kvalitetu i visok stupanj obrade podataka i financijskog izvještavanja. Usluge koje izdvajamo su: glavna knjiga za tvrtke, stanje prihoda, rashoda i zarade u nekom razdoblju, knjiga primitaka i izdataka za obrtnike, stanje prihoda i rashoda, analiziranje poslovanja, ispis faktura. robno knjigovodstvo, materijalno knjigovodstvo, obračun plaća, knjiga ulaznih računa, knjiga izlaznih računa, knjiga vlastite potrošnje, vođenje blagajne, obračun PDV-a, putni nalozi, ispis virmana za FINA-u ili banke, izrada budžeta, obrada kupaca i dobavljača.

Svakom klijentu pristupaju s posebnom pažnjom kako bi pratili sve poslovne transakcije i ukazali na upravljanje prihodima i troškovima te na taj način pomogli klijentu da ostvari što veću poslovnu korist. Tvrtka osigurava ispravnost, točnost i ažurnost u vođenju poslovnih knjiga, sukladno važećim propisima Republike Hrvatske.

BAJER čine obrazovane, informirane i stručne računovođe za vođenje svih vrsta poslovnih, poreznih i računovodstvenih evidencija. Ističu se kao najbolji partner za male i srednje poduzetnike, poduzeća i obrtnike u svim djelatnostima te za samostalna zanimanja, neprofitne organizacije, udruge građana itd. Prilagođavaju svoje usluge klijentima kako bi Vas oslobodili administracije i uštedjeli dragocjeno vrijeme.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

07:00-15:00 h

Utorak

07:00-15:00 h

Srijeda

07:00-15:00 h

Četvrtak

07:00-15:00 h

Petak

07:00-15:00 h

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Our Address:

Gorička 92, 48000 Koprivnica

GPS:

46.1469293, 16.8285485

Web:

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Ksenija Pehnec, član uprave

OIB

28837259444

Osnovano

1994

Naše usluge

Kompletne knjigovodstvene usluge, vođenje poslovnih knjiga Koprivnica

Tržište gdje posluje

Koprivničko-križevačka županija, Hrvatska

Radno vrijeme

07:00-15:00 h