BEGIĆ OBRT ZA PRIJEVOZ I VUČNA SLUŽBA je obrt specijaliziran za kvalitetne usluge prijevoza kamiona s dizalicom za sve fizičke osobe na području Ličko-senjske županije. Dostupni su za pouzdane i sigurne usluge transporta za drvnu industriju uz profesionalne usluge utovara i istovara te stručno rukovanje teretom. Obrt je također u mogućnosti pružiti poljoprivredne usluge žetve pšenice, ječma i žitarica. Stručan kadar djelatnika na raspolaganju je za sve upite i konkretna rješenja oko izvođenja usluga i ulažu maksimalno zalaganje kako bi udovoljili potrebe svojih klijenata.

BEGIĆ OBRT ZA PRIJEVOZ I VUČNA SLUŽBA prepoznat je po kvaliteti i garanciji na sve navedene usluge, korektnom pristupu prema klijentima, poštivanju rokova i zastupaju visoke standarde u poslovanju. Kroz dugogodišnje iskustvo preporuka su za sve navedene usluge uz brojne zadovoljne klijente.

Adresa

Our Address:

Trg Svete Lucije 15, 53234 Udbina

GPS:

44.5309868, 15.7659518

Telefon:
E-mail:

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Nikola Begić, vlasnik

OIB

36821049783

Osnovano

2004

Naše usluge

Usluge prijevoza kamiona s dizalicom za sve fizičke osobe na području Ličko-senjske županije, vučna služba, transport za drvnu industriju, usluge utovara i istovara, poljoprivredne usluge žetve pšenice, ječma i žitarica.

Tržište gdje posluje

Ličko-senjska županija

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima