BRANE GRIJANJE uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne i pouzdane usluge montaže i servisa klima uređaja. Stručan tim od 3 djelatnika na raspolaganju su za sve upite i savjetovanja oko postavljanja centralnog grijanja, solarnih sustava te profesionalnog postavljanja i uvođenja vodovodnih instalacija. Uz maksimalno zalaganje sve navedene usluge obavljaju stručno i kvalitetno što potvrđuju i brojni zadovoljni korisnici. Izdvajamo savjetovanje, projektiranje, prodaju i ugradnju opreme za grijanje i klimatizaciju, usluge dostave uređaja i materijala do montaže i održavanja uz svu tehničku podršku i rezervne dijelove.

Nude iskustvo i znanje u ugradnji novih instalacija za centralno grijanje ili klimatizaciju, pripremu i ugradnju instalacija u novogradnjama, te rekonstrukciju postojećih sustava grijanja i klimatizacije. Pravi su izbor za sve koji cijene kvalitetu i garanciju na izvedene radove.

Adresa

Our Address:

Mihačeva draga 35/11, 51000 Rijeka

GPS:

45.3427106, 14.434951599999977

Telefon:
Web:

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Branislav Klašnja, član uprave

OIB

63090687380

Osnovano

2012

Naše usluge

Usluge montaže i servisa klima uređaja, postavljanje centralnog grijanja, solarni sustavi, uvođenje vodovodnih instalacija, priprema i ugradnja instalacija u novogradnjama, rekonstrukcija postojećih sustava grijanja i klimatizacije.

Tržište gdje posluje

Primorsko-goranska županija, Istra, HR, EU

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima