BRAVARIJA KNEŽEVIĆ uspješno posluje kao obrt specijaliziran za kvalitetne bravarske usluge za sve fizičke i pravne osobe na području Brodsko-posavske županije. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge izrade crne, kovane i inox bravarije; kovane kapije, kovane ograde, kovani i inox rukohvati, inox ograde, inox kapije, inox ražnjevi, inox stolovi za vrt, inox i kovane balkonske ograde. Cijenjeni su za profesionalne usluge popravaka i rekonstrukcije već postojećih metalnih konstrukcija, izradu paviljona, stepenica, karniše, nadstrešnice, kućni brojevi, konstrukcije za reklamne panoe, nosači za TV  i ograde sa staklom. Prepoznati su po susretljivosti  sa svakim klijentom pojedinačno za sve usluge obrade metala, izradu svega po želji i narudžbi od inoxa i kovanog željeza. Cijena izrade ovisi o materijalu, načinu izrade, tehnikama izrade, bojanju i vrsti materijala (inox, kovano željezo).

Stručan kadar iskusnih djelatnika na raspolaganju je za upite i konkretna rješenja oko navedenih usluga i proizvoda te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata. Izlaze na teren od 0-24 h za hitne intervencije te također vrše i servis u sklopu pružanja usluga.

BRAVARIJA KNEŽEVIĆ ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, poštivanjem rokova, iskustvom i znanjem na području bravarije te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga. Obrt je orijentiran na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Prema dogovoru

Utorak

Prema dogovoru

Srijeda

Prema dogovoru

Četvrtak

Prema dogovoru

Petak

Prema dogovoru

Subota

-

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Adam Knežević, vlasnik

OIB

97865102817

Osnovano

1987

Naše usluge

Stručne usluge izrade crne, kovane i inox bravarije; kovane kapije, kovane ograde, kovani i inox rukohvati, inox ograde, inox kapije, inox ražnjevi, inox stolovi za vrt, inox i kovane balkonske ograde, profesionalne usluge popravaka i rekonstrukcije već postojećih metalnih konstrukcija, izrada paviljona, stepenice, karniše, nadstrešnice, kućni brojevi, konstrukcije za reklamne panoe, nosači za TV i ograde sa staklom, izrada po želji i narudžbi od inoxa i kovanog željeza, izlaz na teren od 0-24 h za hitne intervencije.

Tržište gdje posluje

Brodsko-posavska županija

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima / 0-24 h hitne intervencije