ČIGIR – KVALITETNI  ZAVRŠNI GRAĐEVINSKI RADOVI uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge građevine za sve fizičke i pravne osobe na području Dubrovačko-neretvanske županije. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge postavljanja instalacija za vodu te su preporuka za profesionalno uređenje interijera i eksterijera stambenih i poslovnih prostora. Prepoznati su stručnom žbukanju i fasaderskim uslugama, kvalitetno postavljanje parketa na zahtjev klijenata, uvođenje hidroizolacija i održavanje istih prema dogovoru. Ističu se brzom i efikasnom uslugom i garancijom od 2-5 godina na kvalitetu izvedbe radova.

Cijenjeni su zbog iznimne organizacije i stručnog savjetovanja za sve navedene usluge, a stručan kadar educiranih djelatnika na raspolaganju je za upite i konkretna rješenja te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata. Prvi su izbor za sve koji cijene tvrtku koji ima dobru suradnju s klijentima, profesionalnost, prepoznatljivost u radu, poštivanje rokova, efikasnost i vidljive rezultate.

ČIGIR – KVALITETNI  ZAVRŠNI GRAĐEVINSKI RADOVI  ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, iskustvom i znanjem na području građevinarstva te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga. Tvrtka je orijentirana na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Ističemo da tvrtka također nudi estetske usluge frizerskog salona; žensko i muško šišanje, dječje šišanje, farbanje kose i pramenovi, kvalitetno oblikovanje frizure, fen frizure, pranje kose, feniranje, blajhanje, preljev, minival, te sve vrste frizura prema željama i na zahtjev klijenata. Kroz dugogodišnje iskustvo stekli su brojne zadovoljne klijente te su preporuka svim budućim klijentima upravo zbog kvalitete navedenih usluga.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Prema dogovoru

Utorak

Prema dogovoru

Srijeda

Prema dogovoru

Četvrtak

Prema dogovoru

Petak

Prema dogovoru

Subota

Prema dogovoru

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Ivan Čigir, odgovorna osoba

OIB

87464164017

Osnovano

2005

Naše usluge

Usluge građevine za sve fizičke i pravne osobe na području Dubrovačko-neretvanske županije, postavljanje instalacija za vodu, profesionalno uređenje interijera i eksterijera stambenih i poslovnih prostora, stručno žbukanje i fasaderski radovi, kvalitetno postavljanje parketa, uvođenje hidroizolacija i održavanje istih prema dogovoru.

Tržište gdje posluje

grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima