CROPLET – NAJAM TOBOGANA I IGRAONICA  uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge najma tobogana i igraonica za proslave za sve fizičke i pravne osobe na području cijele Hrvatske. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge najma tobogana i igraonica za dječje rođendane, zabave, proslave, obiteljska okupljanja, te su preporuka za najam igraonica i tobogana raznih oblika i dimenzija na zahtjev klijenata u sklopu tematskih i zabavnih parkova. Cijenjeni su za promidžbu i plasman autohtonih hrvatskih gastro proizvoda na domaće i inozemno tržište putem poklon paketa. Prepoznati su po susretljivosti sa svakim klijentom pojedinačno i pružaju organizaciju poslovnih sajmova, poslovnih sastanaka, domjenaka, koncerata, raznih revija i priredbi.

Stručan kadar educiranih djelatnika na raspolaganju je za upite i konkretna rješenja te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata. Pravi su izbor za sve koji cijene tvrtku koja radi po principu: dobra suradnja s klijentima, garancija na uslugu i zadovoljni klijenti.

CROPLET – NAJAM TOBOGANA I IGRAONICA  tvrtka ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, poštivanjem rokova, iskustvom i znanjem na području najma tobogana i igraonica  te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga. Tvrtka je orijentirana na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Prema dogovoru

Utorak

Prema dogovoru

Srijeda

Prema dogovoru

Četvrtak

Prema dogovoru

Petak

Prema dogovoru

Subota

-

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Ante Kasalo, direktor

OIB

13330273945

Osnovano

2015

Naše usluge

Kvalitetne usluge najma tobogana i igraonica za proslave za sve fizičke i pravne osobe na području Hrvatske, stručne usluge najma tobogana i igraonica za dječje rođendane, zabave, proslave, obiteljska okupljanja, najam igraonica i tobogana raznih oblika i dimenzija na zahtjev klijenata u sklopu tematskih i zabavnih parkova, promidžba i plasman autohtonih hrvatskih gastro proizvoda na domaće i inozemno tržište putem poklon paketa, organizacija poslovnih sajmova, poslovnih sastanaka, domjenaka, koncerata, raznih revija i priredbi.

Tržište gdje posluje

Cijela Hrvatska, EU

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima