DAMONT uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge servisa hidraulike i mehanike motornih vozila za sve fizičke i pravne osobe na području Hrvatske. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge izrade hidrauličnih cijevi, servisiranje hidrauličnih pumpi, nabavu dijelova za hidrauliku te dijagnostiku hidrauličnih sistema. Preporuka su za mehaniku građevinskih i poljoprivrednih strojeva, popravak i održavanje motornih vozila, auto dijagnostiku i servis auto klima te kompletne autoelektričarske usluge na zahtjev klijenata. Cijenjeni su za potpunu uslugu generalnog uređenja motora, a ističemo da su dostupni za servis radnih strojeva i motora za sve poljoprivredne i građevinske namjene.

Prepoznati su po susretljivosti sa svakim klijentom pojedinačno kako bi što bolje odradili dogovorene usluge. Stručan kadar educiranih djelatnika na raspolaganju je za upite i konkretna rješenja te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata. Pravi su izbor za sve koji cijene tvrtku koja ima dobru suradnju s klijentima, profesionalnost, poštivanje rokova, vidljive rezultate,  konzultacije i savjetovanja, dugotrajnost, pristupačne cijene, obiteljsku tradiciju i dostupnost.

DAMONT tvrtka ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, iskustvom i znanjem na području hidraulike i mehanike te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga. Tvrtka je orijentirana na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08:00-16:00 h

Utorak

08:00-16:00 h

Srijeda

08:00-16:00 h

Četvrtak

08:00-16:00 h

Petak

08:00-16:00 h

Subota

08:00-12:00 h

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Davor Dražić, direktor

OIB

22358179823

Osnovano

2007

Naše usluge

Kvalitetne usluge servisa hidraulike i mehanike motornih vozila za sve fizičke i pravne osobe na području Hrvatske, stručne i pouzdane usluge izrade hidrauličnih cijevi, servisiranje hidrauličnih pumpi, nabava dijelova za hidrauliku, dijagnostika hidrauličnih sistema, mehanika građevinskih i poljoprivrednih strojeva, popravak i održavanje motornih vozila, auto dijagnostika i servis auto klima, kompletne autoelektričarske usluge, usluge generalnog uređenja motora, servis radnih strojeva i motora za sve poljoprivredne i građevinske namjene.

Tržište gdje posluje

Cijela Hrvatska

Radno vrijeme

Pon-Pet 08:00-16:00 h / Sub 08:00-12:00 h