DARMOPIL INSTALACIJE – UGRADNJA I SERVIS KLIMA UREĐAJA uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge postavljanja klimatizacije za sve fizičke i pravne osobe na području cijele Hrvatske. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge postavljanja vodovodnih instalacija, elektroinstalacija i sustava za grijanje za sve stambene i poslovne objekte. Tvrtka nudi rješenja za najoptimalnije postavljanje klima uređaja u dogovoru s klijentom, te prema potrebi u mogućnosti  su sami nabaviti klijentu  željeni klima uređaj i montirati ga u objektu.

Pravi su izbor za:

  • Postavljanje vodovodnih instalacija, montaža i održavanje vodovoda
  • Uvođenje elektroinstalacija
  • Uvođenje instalacija za grijanje
  • Montaža i servis klima uređaja
  • Uvođenje sustava klimatizacije i ventilacije u objektima
  • Brojne priznate reference, odgovornost, prepoznatljivost u radu, savjetovanje s klijentima

Prepoznati su po profesionalnoj i stručnoj izvedbi svih navedenih usluga, a stručan kadar educiranih djelatnika ulaže maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata.

DARMOPIL INSTALACIJE – UGRADNJA I SERVIS KLIMA UREĐAJA  ističe se kvalitetom i znanjem na području klimatizacije i servisa klima uređaja te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog poštivanja rokova, odgovornosti u radu i dobre suradnje s klijentima. Tvrtka je orijentirana na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Prema dogovoru

Utorak

Prema dogovoru

Srijeda

Prema dogovoru

Četvrtak

Prema dogovoru

Petak

Prema dogovoru

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Our Address:

Ulica kralja Petra Svačića 9, 34000, Požega

GPS:

45.3488221, 17.6768176

Telefon:
Web:

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Ivan Darmopil, odgovorna osoba

OIB

47486308387

Osnovano

2006

Naše usluge

Postavljanje vodovodnih instalacija, montaža i održavanje vodovoda, Uvođenje elektroinstalacija, Uvođenje instalacija za grijanje Montaža i servis klima uređaja, Uvođenje sustava klimatizacije i ventilacije u objektima.

Tržište gdje posluje

Cijela Hrvatska prema dogovoru

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima