ENERGA  uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge izrade ALU i PVC građevinske stolarije na području cijele Hrvatske i zemalja u EU. Dostupni  su za stručne i pouzdane usluge izrade stolarije prema europskim standardima čime su vodeća tvrtka u sektoru proizvodnje ALU i PVC proizvoda.

Prepoznati su po iznimno kvalitetnoj ALU stolariji, PVC stolariji, izradi garažnih vrata, a bogati asortiman proizvodnje čine: rolete, sigurnosni cilindri, komarnici, žaluzine, tende, trgovina zavjesama. Izdvajamo stručne usluge proizvodnje protupožarne opreme; servis i prodaja aparata i vatrogasne opreme te punjenje C02 boca. Stručan kadar djelatnika na raspolaganju je za sve upite i konkretna rješenja oko navedenih usluga i proizvoda te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata.

ENERGA tvrtka ističe segarancijom na sve navedene usluge, poštivanjem rokova, iskustvom i znanjem te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga.

 

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08:00-15:00 h

Utorak

08:00-15:00 h

Srijeda

08:00-15:00 h

Četvrtak

08:00-15:00 h

Petak

08:00-15:00 h

Subota

-

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Tomislav Kajmić, direktor

OIB

73913755192

Osnovano

2007

Naše usluge

Kvalitetna ALU stolarija, PVC stolarija, izrada garažnih vrata, rolete, sigurnosni cilindri, komarnici, žaluzine, tende, trgovina zavjesama, proizvodnja protupožarne opreme, servis i prodaja aparata i vatrogasne opreme, punjenje C02 boca.

Tržište gdje posluje

Cijela Hrvatska i zemlje EU

Radno vrijeme

08:00-15:00 h te po dogovoru s klijentima