EURO DOM – RE/MAX INVEST uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge u prodaji nekretnina za sve fizičke i pravne osobe na području cijele Hrvatske prema dogovoru s klijentima. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge prodaje i najma nekretnina, te su vodeći lider na tržištu nekretnina kao najveća i najuspješnija poslovna mreža u više od 97 zemalja svijeta. Cijenjeni su za profesionalne usluge savjetovanja i pomoći u traženju idealne nekretnine, a svi njihovi agenti imaju više iskustva i veću prodaju nekretnina od ostalih kolega u struci. Prepoznati su po susretljivosti  sa svakim klijentom pojedinačno i pružaju pošten i kompletan savjet o nekretninama, osiguravaju kompletnu uslugu oko najma ili prodaje te uvijek imaju najbolju ponudu nekretnina za svoje klijente.

Stručan kadar certificiranih djelatnika na raspolaganju je za upite i konkretna rješenja oko navedenih usluga te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata.

EURO DOM – RE/MAX INVEST ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, poštivanjem rokova, iskustvom i znanjem na području tržišta nekretnina te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga. Tvrtka je orijentirana na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

09:00-16:00 h

Utorak

09:00-16:00 h

Srijeda

09:00-16:00 h

Četvrtak

09:00-16:00 h

Petak

09:00-16:00 h

Subota

-

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Anita Martinović, odgovorna osoba

OIB

77500942212

Osnovano

2008

Naše usluge

Kvalitetne usluge u prodaji nekretnina na području cijele Hrvatske prema dogovoru s klijentima, stručne i pouzdane usluge prodaje i najma nekretnina, vodeći lider na tržištu nekretnina, najveća i najuspješnija poslovna mreža u više od 97 zemalja svijeta, profesionalne usluge savjetovanja i pomoći u traženju idealne nekretnine, pošten i kompletan savjet o nekretninama, najbolja ponuda nekretnina za klijente.

Tržište gdje posluje

Zadarska županija, Šibensko-kninska županija, Cijela Hrvatska prema dogovoru

Radno vrijeme

Pon-Pet 09:00-16:00 h te prema dogovoru s klijentima