EXPLOREON – KVALITETNE PREVODITELJSKE USLUGE uspješno posluje kao obrt specijaliziran za pružanje profesionalnih prevoditeljskih usluga te surađuje s vrsnim – iskusnim prevoditeljima, lektorima i stručnim redaktorima i za mnoge druge jezične kombinacije. Osim navedenog pružaju razne jezične tečajeve kao i tečajeve Grafologije (analiza rukopisa).

Dostupni su za pouzdane usluge vođenja višejezičnih prevoditeljskih projekata za više europskih i azijskih jezika. Ističemo da su pravi izbor za kvalitetnu uslugu područja interesa: pravo, patenti, intelektualno vlasništvo, književnost, umjetnost, kultura, teologija, antropologija, etnologija, lingvistika, mediji, informatika, novinarstvo, marketing, turizam, ugostiteljstvo, gastronomija, , intelektualno vlasništvo, agronomija, ekonomija, financije, osiguranje, bankarstvo, arhitektura, građevinarstvo, promet i komunikacije, farmacija, kemija, medicina, ekonomija, financije, osiguranje, bankarstvo.

Prepoznati su po visokoobrazovanim stručnjacima različitih profila, te koriste suvremene tehnologije u oblasti koordinacije i organizacije prevoditeljskog procesa. Stručan kadar educiranih djelatnika na raspolaganju je za upite i konkretna rješenja te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata.

Prvi su izbor za sve klijente koji cijene: profesionalnost, marljivost, personaliziran pristup, visokoobrazovano osoblje, poštivanje rokova.

Exploreon Usluge:

  • Sudski tumač (ovlašteni prevoditelj) izdaje ovjerene prijevode.
  • Ovjereni Prijevod – Prijevod koji ima pravnu valjanost (izjavu i pečat). Prijevod osobnih dokumenata, pravne, tehničke i druge dokumentacije.
  • Pisani prijevod – Prevođenje je složen i detaljan posao u kojem su uz jezične kompetencije potrebne i stručne kompetencije kako bi proces bio uspješno izveden.
  • Usmeni Prijevod – Konferencijski prevoditelj ili sudski tumač prevodi izgovoreni tekst s jednoga jezika na drugi jezik.
  • Konsekutivno Prevođenje  – prenošenje izgovorenih informacija s polaznoga jezika na ciljni jezik u usmenome obliku; prijevodi poslovnih sastanaka, pregovora, prijevodi u sudskim i pravnim postupcima, prijevodi konferencija za novinare itd.
  • Prijevod Audio/Video Zapisa –  prijevod audio/video zapisa s polaznoga na ciljni jezik u pisanome obliku
  • Lektura – jezična provjera i analiza izvornika i/ili prijevoda, efikasna usporedba izvornoga i ciljnoga teksta s obzirom na terminološku dosljednost, jezična pravila i stilove.
  • Tečajevi – U ponudi imaju razne tečajeve koji oviseći o vašim potrebama i mogućnostima se prilagođavaju vašem ritmu, vremenu, cilju. Pošaljite upit za neki od navedenih: intenzivni tečaj, konverzacijski tečaj – usavršite vaše znanje te osvježite vaš vokabular, poslovni tečaj, individualna nastava, tečajevi za tvrtke – organiziraju tečajeve koji će se u potpunosti prilagoditi vašim zahtjevima. Održavaju ih u prostorijama vaše tvrtke.
  • Grafologija – Znanost koja na osnovi analize rukopisa proučava naše osobine/ psihološki profil/ mane /vrline te je korištena u razne svrhe.

EXPLOREON – KVALITETNE PREVODITELJSKE USLUGE nudi usluge lekture i revizije diplomskih radova, pravnih dokumenata, kataloga i brošura, doktorskih disertacija, knjiga, priručnika iz različitih područja. Posebna pozornost se pridaje analizi i internoj evaluaciji pismenih prijevoda, nakon obavljene lekture i korekture, kako bi se osigurala i održavala visoka razina kvalitete prijevoda i usluga.

EXPLOREON – KVALITETNE PREVODITELJSKE USLUGE ističe se kvalitetom za sve navedene usluge, iskustvom i znanjem na području  prevoditeljskih usluga te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti, prepoznatljivosti u radu i dobre suradnje s klijentima.  Obrt je orijentiran na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

NAPOMINJEMO DA SVI KLIJENTI IMAJU 30% POPUSTA NA PRVOM PRIJEVODU, TEČAJU…

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Prema dogovoru

Utorak

Prema dogovoru

Srijeda

Prema dogovoru

Četvrtak

Prema dogovoru

Petak

Prema dogovoru

Subota

-

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Ana Dominiković, vlasnica

OIB

92147763905

Osnovano

2017

Naše usluge

Exploreon kvalitetne prevoditeljske usluge, sudski tumač, ovjereni prijevodi, prijevod osobnih dokumenata, pisani prijevod, usmeni prijevod,konsekutivno prevođenje, prijevodi u sudskim i pravnim postupcima, prijevodi konferencija za novinare, prijevod audio/video zapisa, lektura, intenzivni tečaj, konverzacijski tečaj, poslovni tečaj, individualna nastava, tečajevi za tvrtke, grafologija, revizija diplomskih radova, pravnih dokumenata, kataloga i brošura, doktorskih disertacija, knjiga, analiza i interna evaluacija pismenih prijevoda.

Tržište gdje posluje

Cijela Hrvatska, zemlje EU

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima