FENESTRA uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge izrade aluminijske i PVC stolarije na području cijele Hrvatske i zemalja u EU. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge izrade stolarije prema europskim standardima čime su u samom vrhu proizvodnje PVC i ALU stolarije. Prepoznati su po iznimno kvalitetnoj izradi PVC prozora, PVC vrata, aluminijske stolarije,  a bogati asortiman proizvodnje čine i vrhunska garažna vrata, rolete, žaluzine te klizna vrata i zimski vrtovi.

Izdvajamo stručne usluge unutarnje i vanjske ugradnje stolarije, a stručan kadar djelatnika na raspolaganju je za sve upite i konkretna rješenja oko navedenih usluga i proizvoda te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata.

FENESTRA  tvrtka ističe se garancijom na sve navedene usluge, poštivanjem rokova, iskustvom i znanjem te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga.

Ostali podatci

Kontakt osoba

Krunoslav Leko, odgovorna osoba

OIB

41749168764

Osnovano

1995

Naše usluge

Kvalitetne usluge izrade aluminijske i PVC stolarije, stručne i pouzdane usluge izrade stolarije prema europskim standardima, iznimno kvalitetna izradi PVC prozora, PVC vrata, aluminijska stolarija, garažna vrata, rolete, žaluzine, klizna vrata i zimski vrtovi, stručne usluge unutarnje i vanjske ugradnje stolarije.

Tržište gdje posluje

Cijela Hrvatska i zemlje EU, Njemačka, Engleska

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima