GABRIJEL OBRT – KVALITETNI FASADERSKI I ŠTUKATERSKI RADOVI uspješno posluje kao obrt specijaliziran za kvalitetne građevinske radove za sve fizičke i pravne osobe na području Požeško-slavonske županije. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge strojnog žbukanja svih stambenih i poslovnih objekata te su preporuka za unutarnju i vanjsku cementno-vapnenu strojnu žbuku, gips-vapnenu strojnu žbuku, termoizolacijsku strojnu žbuku. Cijenjeni su zbog postavljanja stiropor fasada radi bolje termo izolacije građevinskog objekta i energetske učinkovitosti. Ističemo da također rade isključivo sa provjerenim i kvalitetnim građevinskim materijalima kao što su Baumit fasade.

Prepoznati su po susretljivosti sa svakim klijentom pojedinačno kako bi što bolje odradili dogovorene usluge. Stručan kadar educiranih djelatnika na raspolaganju je za upite i konkretna rješenja te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata. Pravi su izbor za sve koji cijene tvrtku koja ima dobru suradnju s klijentima, profesionalnost, vidljive rezultate i garanciju na radove.

GABRIJEL OBRT – KVALITETNI FASADERSKI I ŠTUKATERSKI RADOVI ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, iskustvom i znanjem na području fasaderskih usluga  te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga. Obrt je orijentiran na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Prema dogovoru

Utorak

Prema dogovoru

Srijeda

Prema dogovoru

Četvrtak

Prema dogovoru

Petak

Prema dogovoru

Subota

-

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Vinko Lucić, vlasnik

OIB

65582533162

Osnovano

2002

Naše usluge

Stručne i pouzdane usluge strojnog žbukanja svih stambenih i poslovnih objekata, preporuka za unutarnju i vanjsku cementno-vapnenu strojnu žbuku, gips-vapnenu strojnu žbuku, termoizolacijsku strojnu žbuku, postavljanje stiropor fasada radi bolje termo izolacije građevinskog objekta i energetske učinkovitosti, Baumit fasade.

Tržište gdje posluje

Požeško-slavonska županija

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima