GRADITELJSTVO GAŠPARIĆ – KOMPLETNI GRAĐEVINSKI RADOVI uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge građevinarstva za sve fizičke i pravne osobe na području Hrvatske i EU. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge svih vrsta građevinskih radova od temelja do krova; zidarski radovi, postavljanje fasada i toplinske instalacije, demit fasade, izrada hidroizolacija te su preporuka za kvalitetne tesarske radove, izradu estriha i krovopokrivačke radove. Cijenjeni su zbog iznimne organizacije i pomoći pri planiranju gradnje, a ističemo uređenje interijera i eksterijera prema dogovoru s klijentima.

Stručan kadar educiranih djelatnika na raspolaganju je za upite i konkretna rješenja te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata. Pravi su izbor za sve koji cijene tvrtku koja ima dobru suradnju s klijentima, profesionalnost, međunarodno  iskustvo, povoljnije cijene, garanciju na kvalitetu izvedbe.

GRADITELJSTVO GAŠPARIĆ – KOMPLETNI GRAĐEVINSKI RADOVI tvrtka ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, iskustvom i znanjem na području građevinarstva te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga. Tvrtka je orijentirana na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

STUDIO PER LEI – SALON ZA NJEGU LICA I TIJELA uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne kozmetičke usluge za sve fizičke i pravne osobe na području grada Zadra. Studio se nalazi na adresi Kneza Višeslava 6A u Zadru, a svi upiti i rezervacije dostupni su na broj: 091/9584-705. Dostupni su za stručne i profesionalne usluge manikure i pedikure, te su preporuka za kvalitetnu ugradnju umjetnih noktiju, geliranje, trajni lak, ugradnju umjetnih trepavica i ekstenzija na zahtjev klijenata. Ističemo da stručan kadar osposobljenih djelatnika na raspolaganju je za sve vrste masaža u dogovoru s klijentima. Pravi su izbor za sve koji cijene tvrtku koja ima dobru suradnju s klijentima, ugodan ambijent i opuštajuću atmosferu te brinu za zadovoljstvo svih svojih klijenata.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Prema dogovoru

Utorak

Prema dogovoru

Srijeda

Prema dogovoru

Četvrtak

Prema dogovoru

Petak

Prema dogovoru

Subota

Prema dogovoru

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Željko Gašparić, direktor

OIB

02578460874

Osnovano

1992

Naše usluge

Kvalitetne usluge građevinarstva za sve fizičke i pravne osobe na području Hrvatske i EU, stručne i pouzdane usluge svih vrsta građevinskih radova od temelja do krova, zidarski radovi, postavljanje fasada i toplinske instalacije, demit fasade, izrada hidroizolacija, kvalitetni tesarski radovi, izrada estriha, krovopokrivački radovi, planiranje gradnje, uređenje interijera i eksterijera prema dogovoru s klijentima.

Tržište gdje posluje

Cijela Hrvatska i zemlje EU

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima