GUMA PROTEKT – PROIZVODNJA I PROTEKTIRANJE VANJSKIH GUMA uspješno posluje kao obrt specijaliziran za montažu guma za sve fizičke i pravne osobe na području cijele Hrvatske. Dostupni su za kvalitetne usluge proizvodnje i protektiranja vanjskih guma, nude širok asortiman guma  za sva motorna vozila, putnička vozila i kamione. Cijenjeni su za iznimno profesionalne usluge kroz 24 godine iskustva te su prepoznati  po konstantnom ulaganju u usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja. Ističemo da su u mogućnosti obavljati proizvodnju i protektiranje vanjskih guma, te stoje na raspolaganju svim klijentima na području Hrvatske.

 

Pravi su izbor za:

  • Proizvodnja vanjskih guma
  • Protektiranje vanjskih guma
  • Obnova vanjskih guma
  • Montaža guma za motorna vozila, putnička vozila i kamione
  • Brzo, temeljito i efikasno – brojne pohvale zadovoljnih klijenata
  • Kvalitetni materijali u radu, 24 godine tradicije i iskustva, stručno savjetovanje klijentima

 

GUMA PROTEKT – PROIZVODNJA I PROTEKTIRANJE VANJSKIH GUMA  ističe se kvalitetom i znanjem na području servisa, te su prepoznati po dobroj suradnji s klijentima, poštivanju rokova i odgovornom izvršenju svih navedenih usluga.  Pravi su primjer uspješnog i održivog načina rada na području Hrvatske te pravi izbor za sve koji cijene profesionalnost i efikasnost uz vidljive rezultate usluge.

 

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08:00-16:00 h

Utorak

08:00-16:00 h

Srijeda

08:00-16:00 h

Četvrtak

08:00-16:00 h

Petak

08:00-16:00 h

Subota

-

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Žarko Sinkovski, vlasnik

OIB

32923003658

Osnovano

1994

Naše usluge

Proizvodnja vanjskih guma, Protektiranje vanjskih guma, Obnova vanjskih guma, Montaža guma za motorna vozila, putnička vozila i kamione.

Tržište gdje posluje

Cijela Hrvatska

Radno vrijeme

08:00-16:00 h