HAJAC INTERIJERI – OBRADA PVC I ALU STOLARIJE uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge obrade PVC i ALU stolarije za sve fizičke i pravne osobe prema dogovoru. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge obrade špaleta nakon ugradnje PVC stolarije, završne građevinske radove prema potrebi te montažu klupčica i kamena prema dogovoru s klijentima.

Pravi su izbor za:

  • Obrada PVC i ALU stolarije za sve privatne i poslovne objekte
  • Montaža vanjske i unutarnje klupčice
  • Zidarska obrada, suha gradnja, završni građevinski radovi
  • Ugradnja kamena i uređenje interijera
  • Efikasno, čisto i temeljito – posebna pažnja na garanciju usluge

Prepoznati su po profesionalnoj i stručnoj izvedbi svih navedenih usluga, a stručan kadar educiranih djelatnika ulaže maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata.

HAJAC INTERIJERI – OBRADA PVC I ALU STOLARIJE ističe se kvalitetom i znanjem na području obrade stolarije te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog poštivanja rokova, odgovornosti u radu i dobre suradnje s klijentima. Obrt je orijentiran na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Prema dogovoru

Utorak

Prema dogovoru

Srijeda

Prema dogovoru

Četvrtak

Prema dogovoru

Petak

Prema dogovoru

Subota

Prema dogovoru

Nedjelja

-

Adresa

Our Address:

Ulica Matije Gupca 108, 31500, Martin

GPS:

45.4948541, 18.0615081

Web:

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Drago Hajmiler, vlasnik

OIB

62711069214

Osnovano

2005

Naše usluge

Obrada PVC i ALU stolarije za sve privatne i poslovne objekte, Montaža vanjske i unutarnje klupčice, Zidarska obrada, suha gradnja, završni građevinski radovi, Ugradnja kamena i uređenje interijera, Efikasno, čisto i temeljito – posebna pažnja na garanciju usluge.

Tržište gdje posluje

Cijela Hrvatska i zemlje EU

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima