KNJIGOVODSTVO ZRNC je tvrtka specijalizirana za kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge. Uspješno posluje sa dugogodišnjom tradicijom  i stekli su brojne zadovoljne klijente koji cijene profesionalnost i kvalitetu njihovih usluga.

Pravi su izbor za:

  • Kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge
  • Porezno i poslovno savjetovanje
  • Vođenje poslovnih knjiga
  • Obračun plaća i PDV-a
  • Izrada financijskih izvještaja
  • Vođenje putnih naloga

KNJIGOVODSTVO ZRNC je profesionalna tvrtka koja svakom klijentu pristupa s posebnom pažnjom kako bi pratili sve poslovne transakcije i ukazali na upravljanje prihodima i troškovima te na taj način pomogli klijentu da ostvari što veću poslovnu korist. Tvrtka osigurava ispravnost, točnost i ažurnost u vođenju poslovnih knjiga, sukladno važećim propisima Republike Hrvatske. Tvrtku čine obrazovane, informirane i stručne računovođe za vođenje svih vrsta poslovnih, poreznih i računovodstvenih evidencija.

KNJIGOVODSTVO ZRNC ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, iskustvom i znanjem na području knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga.

KNJIGOVODSTVO ZRNC  orijentirano je na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08:00 - 16:00 h

Utorak

08:00 - 16:00 h

Srijeda

08:00 - 16:00 h

Četvrtak

08:00 - 16:00 h

Petak

08:00 - 16:00 h

Subota

-

Nedjelja

-

Contact Owner

Ostali podatci

Kontakt osoba

Ankica Barišić, direktor

OIB

27760099206

Osnovano

2015

Naše usluge

Kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge, vođenje poslovnih knjiga, porezno i poslovno savjetovanje Zagreb, Hrvatska

Tržište gdje posluje

Zagreb, Hrvatska

Radno vrijeme

Pon - Pet 08:00 - 16:00h