KNJIGOVODSTVO ZVONIK je tvrtka specijalizirana za kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge. Uspješno posluje od 1996. godine i stekli su brojne zadovoljne klijente koji cijene profesionalnost i kvalitetu njihovih usluga.

Pravi su izbor za:

  • Kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge
  • Vođenje poslovnih knjiga
  • Poslovno savjetovanje
  • Izrada financijskih izvještaja

 

KNJIGOVODSTVO ZVONIK je profesionalna tvrtka koja svakom klijentu pristupa s posebnom pažnjom kako bi pratili sve poslovne transakcije i ukazali na upravljanje prihodima i troškovima te na taj način pomogli klijentu da ostvari što veću poslovnu korist. Tvrtka osigurava ispravnost, točnost i ažurnost u vođenju poslovnih knjiga, sukladno važećim propisima Republike Hrvatske. Tvrtku čine obrazovane, informirane i stručne računovođe za vođenje svih vrsta poslovnih, poreznih i računovodstvenih evidencija.

KNJIGOVODSTVO ZVONIK ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, iskustvom i znanjem na području knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga.

KNJIGOVODSTVO ZVONIK orijentirano je na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08:00 - 16:00h

Utorak

08:00 - 16:00h

Srijeda

08:00 - 16:00h

Četvrtak

08:00 - 16:00h

Petak

08:00 - 16:00h

Subota

-

Nedjelja

-

Contact Owner

Ostali podatci

Kontakt osoba

Marija Matas

OIB

57287309115

Osnovano

1996

Naše usluge

Kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge, vođenje poslovnih knjiga, poslovno savjetovanje Trešnjevka, Zagreb

Tržište gdje posluje

Zagreb, Zagrebačka županija, Hrvatska

Radno vrijeme

Pon-Pet 8:00-16:00h