KONOBA BARCAROLA može se pohvaliti iznimno dobrim ocjenama gostiju koji ih hvale kao najbolji izbor gastronomije na otoku Pagu. U svojoj dugogodišnjoj tradiciji poslovanja od 2002. godine specijalizirani za ugostiteljstvo mediteranske kuhinje i kvalitetne pripreme gastronomskih užitaka. Nude isključivo svježe pripremljena jela; pašticade, pašku janjetinu, jadransku ribu, lignje, brudeti, i autohtona dalmatinska jela, a uz bogat jelovnik osigurana su i vrhunska crna i bijela vina. Hvaljeni su kao konoba s najboljom ribljom juhom na Pagu, odličnim izborom vegetarijanskih jela, iznimno ugodnim domaćinima, predivnim ambijentom i pristupačnim cijenama.

Ljubazno i gostoljubivo osoblje na raspolaganje je za sve upite oko izbora s jelovnika. Dodatne pogodnosti su usluge smještaja u apartmanima u Rackoj ulici 5; dva apartmana za po dvije osobe plus pomoćni ležaj za treću osobu. Dobrodošli na otok Pag i dobar tek!

Ostali podatci

Kontakt osoba

Matko Birovljević, vlasnik

OIB

16987743537

Osnovano

2012

Naše usluge

Domaća autohtona kuhinja, paška janjetina, vrhunski izbor dalmatinske kuhinje, domaća vina, ugodan ambijent na otoku Pagu, smještaj i sobe.

Tržište gdje posluje

Pag, Zadarska županija

Radno vrijeme

10:00-01:00 h