KUBUS PROJEKT za projektiranje, nadzor i građenje je privatna tvrtka osnovana u Zadru s ciljem pružanja kvalitetnih usluga iz područja arhitekture, građevine i energetske učinkovitosti zgrada, koje će u potpunosti zadovoljiti potrebe i želje naših klijenata. Bavimo se izradom cjelokupne građevinsko tehničke dokumentacije, kako za postojeće objekte u duhu ozakonjenja zgrada (tj. legalizacije zgrada), tako i za novogradnju i rekonstrukciju postojećih zgrada i obiteljskih kuća u vidu ishođenja građevinskih dozvola i etažnih elaborata. Bavimo se i stručnim nadzorom građenja, od prijave gradilišta nadležnim institucijama do primopredaje objekta i tehničkog pregleda zgrade, sve u skladu sa Zakonom o gradnji (NN.153/13), odobrenom tehničkom dokumentacijom i pravilima tehničke struke.

Nudimo i usluge energetskog certificiranja kuća, stanova i poslovnih prostora, bez obzira na njihovu veličinu i složenost. Brzo, profesionalno i stručno obavljamo energetske preglede vaših nekretnina i izrađujemo energetske certifikate za potrebe prodaje ili iznajmljivanja vaših nekretnina, u najkraćem mogućem roku. Naša vizija i naš cilj je pružiti kompletnu i kvalitetnu uslugu našim klijentima, a da bi to uspjeli stručan tim ovlaštenih inženjera građevinarstva i arhitekture stoji Vam na usluzi. U sklopu projektiranja za Vas obavljamo izradu: idejnih projekata, glavnih projekta za ishođenje građevinske dozvole, projekata nadogradnje i rekonstrukcije kuća, izvedbenih projekata, troškovnika za građenje ili dobivanje kredita, građevinskih dozvola za pristupne puteve, projekata vizualizacije zgrada, usluga geodetskih projekata u suradnji s našim kooperantima stručno savjetovanje.

U sklopu legalizacije zgrada za Vas izrađujemo: arhitektonske snimke izvedenoga stanja nezakonito izgrađene zahtjevne zgrade, snimke izvedenoga stanja nezakonito izgrađene manje zahtjevne i jednostavne zgrade, dokaze mehaničke otpornosti i stabilnosti zgrade, usluge geodetskih snimaka u suradnji sa našim kooperantima, stručno savjetovanje. U sklopu etažiranja zgrada za Vas izrađujemo: etažne elaborate vaših nekretnina, usluge odvjetnika u suradnji sa našim kooperantima, stručno savjetovanje. U sklopu izrade energetski certifikata za Vas izrađujemo: izvješće o energetskom pregeldu zgrada, energetski certifikat Vaših nekretnina, za jednostavne objekte do 400 m² i složene objekte preko 400 m², prijava energetskog certifikata u ministarstvo graditeljstva.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08:00-16:00 h

Utorak

08:00-16:00 h

Srijeda

08:00-16:00 h

Četvrtak

08:00-16:00 h

Petak

08:00-16:00 h

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Our Address:

Ulica Marijane Radev 33, 23000 Zadar

GPS:

44.1500998, 15.23936660000004

Telefon:

Ostali podatci

Kontakt osoba

Toni Pajović, mag.ing.aedif. (Ovlašteni inženjer građevinarstva), direktor

OIB

32095043091

Osnovano

2014

Naše usluge

Kvalitetne usluge arhitekture, građevine i energetske učinkovitosti zgrada, izrada cjelokupne građevinsko tehničke dokumentacije, stručni nadzor građenja.

Tržište gdje posluje

Hrvatska, Europa

Radno vrijeme

08:00-16:00 h