MM INSTALACIJE je obrt specijaliziran za kvalitetne usluge montaže plinskih instalacija za sve fizičke i pravne osobe na području Zagrebačke županije te Istarske županije. Dostupni su za pouzdane i sigurne usluge postavljanja klimatizacije, vodovodne instalacije, te stručne usluge postavljanja centralnog grijanja i rashladnih sistema za sve stambene objekte. Stručan kadar djelatnika na raspolaganju je za sve upite i konkretna rješenja oko montaže instalacija i ulažu maksimalno zalaganje kako bi udovoljili potrebe svojih klijenata.

MM INSTALACIJE obrt prepoznat je po kvaliteti i garanciji na sve usluge, korektnom pristupu prema klijentima, poštivanju rokova i zastupaju visoke standarde u poslovanju. Preporuka su za sve navedene usluge i proizvode uz brojne zadovoljne klijente.

Adresa

Our Address:

Celine 193 A, 10340, Celine

GPS:

45.893256, 16.3958152

Telefon:
E-mail:

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Matija Huklin, vlasnik

OIB

91622894914

Osnovano

2006

Naše usluge

Usluge montaže plinskih instalacija za sve fizičke i pravne osobe na području Zagrebačke županije i Istarske županije, usluge postavljanja klimatizacije, vodovodne instalacije, centralno grijanje i rashladni sistemi

Tržište gdje posluje

Grad Zagreb i Zagrebačka županija, Istarska županija

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima