MONTER je obrt specijaliziran za kvalitetne usluge postavljanja vodoinstalacija za sve fizičke i pravne osobe na području Splitsko-dalmatinske županije. Dostupni su za pouzdane i sigurne usluge postavljanja svih vrsta vodovodnih instalacija, stručne usluge odštopavanja odvoda, profesionalne popravke i rekonstrukcije postojećih instalacija. Stručan kadar djelatnika na raspolaganju je za sve upite i konkretna rješenja oko izvođenja radova i ulažu maksimalno zalaganje kako bi udovoljili potrebe svojih klijenata. Do sada su uspješno izvodili radove i za stambene i poslovne objekte.

MONTER obrt prepoznat je po kvaliteti i garanciji na sve navedene usluge, korektnom pristupu prema klijentima, poštivanju rokova i zastupaju visoke standarde u poslovanju. Kroz dugogodišnje iskustvo preporuka su za sve navedene usluge uz brojne zadovoljne klijente.

Adresa

Our Address:

Požare 21, 21300, Makarska

GPS:

43.3058771, 17.0153412

Telefon:
E-mail:

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Karlo Bagarić, vlasnik

OIB

69119828806

Osnovano

1996

Naše usluge

Usluge postavljanja vodoinstalacija za sve fizičke i pravne osobe na području Splitsko-dalmatinske županije, usluge postavljanja svih vrsta vodovodnih instalacija, odštopavanje odvoda, rekonstrukcije postojećih instalacija

Tržište gdje posluje

Grad Makarska, Splitsko-dalmatinska županija

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima