NUTRIMENS NATURA uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge na području nutricionizma za sve fizičke i pravne osobe na području cijele Hrvatske i EU prema dogovoru s klijentima. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge mjerenje tjelesne mase, utvrđivanje stanja tjelesnih karakteristika, utvrđivanje stanja visceralne masnoće te određivanje indeksa tjelesne mase. Preporuka su za određivanje energetske potrebe za bazalni i aktivni metabolizam, iznimno kvalitetno vrše opće nutricionističke dijagnostike, evaluaciju i analizu prehrane i prehrambenih navika, te svakom klijentu pojedinačno prate potrošnju kalorija kroz dnevne aktivnosti i fizički rad zbog davanja smjernica za adekvatnu ishranu.

Stručan kadar djelatnika na raspolaganju je za sve upite i konkretna rješenja oko navedenih usluga te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata. Također ističemo da su dostupni za programiranje i izradu indvidulanog prehrambenog režima, detaljnu nutricionističku forenziku i anamnezu, te dijetoterapijske i fitoterapijske metode prirodnog liječenja. Hvaljeni su za nutricionističko-farmaceutski pristup zdravstvenom stanju i osvješćivanje važnosti pravilne kulture prehrambenih navika. Izdavajamo novitet BIOGENI trening kao prirodnu metodu ostvarenja BIO potencijala korisnika.

NUTRIMENS NATURA tvrtka ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, poštivanjem rokova, iskustvom i znanjem  te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga. Tvrtka je orijentirana na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Prema dogovoru

Utorak

Prema dogovoru

Srijeda

Prema dogovoru

Četvrtak

Prema dogovoru

Petak

Prema dogovoru

Subota

-

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Nikola Roca, direktor

OIB

87541485800

Osnovano

2013

Naše usluge

Usluge nutricionizma, usluge mjerenje tjelesne mase, utvrđivanje stanja tjelesnih karakteristika, utvrđivanje stanja visceralne masnoće, određivanje indeksa tjelesne mase, nutricionistička dijagnostika, evaluacija i analiza prehrane i prehrambenih navika, BIOGENI trening kao prirodnu metodu ostvarenja BIO potencijala korisnika.

Tržište gdje posluje

Hrvatska i zemlje EU

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima