OPG LUKIĆ poljoprivredno gospodarstvo trenutno obrađuje oko 80 ha zemlje, od kojih je 30 ha vlastite i 50 ha privatnog zakupa. Od ratarskih kultura najviše uzgajaju sljedeće kulture: kukuruz za silažu, lucernu za sjenažu, stočni grašak, stočni ječam, talijanski ljulj, pšenicu za ishanu stoke te zob. Ponos gospodarstva su 76 krava, 52 junadi i teladi, u različitim kategorijama. Mjesečno proizvedu oko 30.000 litara mlijeka iznimne kvalitete.

Poželite li popiti čašu pravog domaćeg mlijeka i učiniti više za svoje zdravlje i zdravlje svoje obitelji, pozivamo vas da se uputite na adresu Sv. Roka 39, Požega, gdje ćete pronaći njihov mljekomat. Cijena svježeg, neobrađenog mlijeka za jednu litru iznosi 5 kuna! Za uspješno vođenje gospodarstva zaslužna je cijela obitelj, ali i tri stalno zaposlena radnika. Prodaju sijeno i zob. U ponudi 80 rolo bala i 10 tona zobi. Prodaja debelih krava za klanje, pasmina simentalac. Cijena na upit! Prodaja muške teladi starosti do 15 dana, pasmine simentalac. Cijena na upit!

OPG LUKIĆ ističe: Obratite nam se s povjerenjem jer zadovoljan kupac naš je moto!

Adresa

Our Address:

Draga 63, 34330 Velika

Ostali podatci

Kontakt osoba

Josip Lukić, vlasnik

OIB

61426588565

Osnovano

2003

Naše usluge

Poljoprivredno gospodarstvo za uzgoj i prodaju teladi, junadi, mjesečna proizvodnja 30.000 litara mlijeka, prodaja sijena i zobi, kukuruz sa silažu, stočni grašak, mljekomat.

Tržište gdje posluje

Hrvatska i Europa

Radno vrijeme

08:00-16:00 h te prema dogovoru