P.G.B. je obrt specijaliziran za kvalitetne usluge građevinskih radova za sve fizičke i pravne osobe na području Hrvatske i EU prema dogovoru s klijentima. Dostupni su za profesionalne usluge izgradnje stambenih i poslovnih objekata po sistemu ključ-u-ruke, stručno i pouzdano obavljaju sve potrebne radove u niskogradnji i visokogradnji, završne građevinske radove, te su prvi izbor za radove od temelja do krova. Stručan kadar djelatnika na raspolaganju je za sve upite i konkretna rješenja u građevini te ulažu maksimalno zalaganje kako bi udovoljili potrebe svojih klijenata.

P.G.B. obrt prepoznat je po kvaliteti i garanciji na sve navedene usluge, korektnom pristupu prema klijentima, poštivanju rokova i zastupaju visoke standarde u poslovanju. Kroz dugogodišnje iskustvo preporuka su za sve navedene usluge uz brojne zadovoljne klijente.

Adresa

Our Address:

Sjeverna Lozica 16, 10000, Zagreb

GPS:

45.8519675, 16.0654224

Ostali podatci

Kontakt osoba

Blaško Pejić, vlasnik

OIB

55296409072

Osnovano

2004

Naše usluge

Građevinski radovi, usluge izgradnje stambenih i poslovnih objekata po sistemu ključ-u-ruke, radovi u niskogradnji i visokogradnji, građevinski radovi od temelja do krova.

Tržište gdje posluje

Hrvatska i zemlje EU

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima