PEDIKERSKI SALON vlasnice SREBRENKE GOLUBIĆ u Varaždinu nazaobilazna je lokacija već više od 30 godina kada je gđa Golubić bila prva i jedina u svom poslovanju. Danas je još uvijek najbolji stručnjak u medicinskoj pedikuri što je potvrdila i struka te 2010. godine od Udruženja Hrvatskih obrtnika prima priznanje za 30 godina rada u obrtništvu i upisana je u Zlatnu knjigu hrvatskih obrtnika. Bez lažne skromnosti gđa Golubić je najbolja u svojoj struci a tome također pridonose dragi ljudi iz varaždinske i međimurske županije koji rado posjećuju salon u ugodnom ambijentu privlačnom za sve dobne skupine. Osim što je u Varaždinu ocijenjena kao stručnjak u medicinskoj pedikuri ( obrada kurjih očiju, nokata uraslih u meso i odstranjivanja raznih zadebljenja sa stopala) gđa Golubić poznata je kao osoba koja je uvijek na raspolaganju svim svojim klijentima.

Telefon 042/231-247 dežuran je 24 h na dan, tako da uvijek možete najaviti svoj dolazak ili se dogovoriti za sve potrebne usluge u okviru medicinske pedikure. Nokti urasli u meso, koji su nadasve veliki problem kod teenagera i porodilja, u salonu se vrlo uspješno obrađuju i liječe. Posebno se ističe iskustvom u obradi raznih oboljenja na stopalima kod dijabetičara. Varaždinski liječnici preporučaju pacijentima da koriste usluge pedikiranja gđe Srebrenke Golubić što najbolje i najviše govori o njenoj stručnosti i odgovornosti u poslu. Invalide i osobe sa posebnim potrebama tretira se posebnom pažnjom i razumijevanjem. Više nego dovoljno razloga za odlazak u Varaždin u salon gđe Srebrenke Golubić.

Adresa

Our Address:

Ulica Baruna Trenka 30, 42000 Varaždin

GPS:

46.3116941, 16.339966900000036

Telefon:
Web:

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Srebrenka Golubić, vlasnica

OIB

73058845812

Osnovano

1980

Naše usluge

Stručnjak u medicinskoj pedikuri, iskustvo u obradi raznih oboljenja na stopalima dijabetičara, obrada kurjih očiju, nokata uraslih u meso i odstranjivanja raznih zadebljanja sa stopala.

Tržište gdje posluje

Varaždin, Međimurska županija

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima