ĐANI OBRT ZA USLUGE – KVALITETNA PVC I ALU STOLARIJA uspješno posluje kao obrt specijaliziran za kvalitetne usluge montaže PVC i ALU stolarije za sve fizičke i pravne osobe na području Hrvatske i priobalja. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge montaže komarnika, mrežice protiv insekata za vrata i prozore, rolete, te su preporuka za montažu venecijanera, grilja, rolo garažnih vrata i segmentnih garažnih vrata i nadstrešnica. Prepoznati su po susretljivosti  sa svakim klijentom pojedinačno i pružaju kompletno savjetovanje za što optimalnije uređenje prostora ALU i PVC stolarijom. Stručan kadar educiranih djelatnika na raspolaganju je za upite i konkretna rješenja te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata. Pravi su izbor za sve koji cijene tvrtku koja radi po principu: dobra suradnja, garancija na kvalitetu i zadovoljni klijenti.

ĐANI OBRT ZA USLUGE – KVALITETNA PVC I ALU STOLARIJA ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, poštivanjem rokova, iskustvom i znanjem na području ALI i PVC stolarije te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga. Tvrtka je orijentirana na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih i svjetskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

07:30-16:30 h

Utorak

07:30-16:30 h

Srijeda

07:30-16:30 h

Četvrtak

07:30-16:30 h

Petak

07:30-16:30 h

Subota

-

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Đani Gržetić, vlasnik

OIB

55189810574

Osnovano

2002

Naše usluge

Kvalitetne usluge montaže PVC i ALU stolarije na području Hrvatske i priobalja, pouzdane usluge montaže komarnika, mrežice protiv insekata za vrata i prozore, rolete, montaža venecijanera, grilja, rolo garažnih vrata i segmentnih garažnih vrata i nadstrešnica, kompletno savjetovanje za što optimalnije uređenje prostora ALU i PVC stolarijom.

Tržište gdje posluje

Cijela Hrvatska prema dogovoru

Radno vrijeme

Pon-Pet 07:30-16:30 h, te prema dogovoru s klijentima