REVITAL – KOMPLETNO UREĐENJE INTERIJERA – KNAUF SLAVONIJA – ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE KROVIŠTA  uspješno posluje kao obrt specijaliziran za kvalitetne građevinske usluge sve fizičke i pravne osobe na području Slavonije. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge postavljanja gipsa i kartonske radove suhe gradnje, postavljanje pregradnih zidova i stropova, gletanje, bojanje, te kompletno unutarnje uređenje svih stambenih i poslovnih prostora prema dogovoru s klijentima. Cijenjeni su za iznimno profesionalne usluge kroz 20 godina iskustva te su prepoznati su po konstantnom ulaganju u usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja. Ističemo da su u mogućnosti obavljati poslove čišćenja, pranja i održavanja krovišta, sitne popravke po obiteljskim kućama, te stoje na raspolaganju kao kooperant tvrtkama na području građevinarstva.

Pravi su izbor za:

  • Kompletno unutarnje uređenje svih stambenih i poslovnih prostora u Slavoniji
  • Suha gradnja, knauf, gips, kartonski radovi, pregradni zidovi, završni građevinski radovi
  • Gletanje, unutarnje bojanje zidova, bojanje fasade, zaštita zidova, sanacija zidova
  • Adaptacije prostora, bojanje i lakiranje stolarije, sitni popravci u obiteljskim kućama
  • Čišćenje, pranje i održavanje krovišta na području Slavonije prema dogovoru s klijentima
  • Kvalitetni materijali u radu, 20 godina tradicije i iskustva, stručno savjetovanje klijentima
  • Mogućnost rada kao kooperant s ostalim građevinskim tvrtkama na velikim projektima
  • Brzo, temeljito i efikasno – brojne pohvale zadovoljnih klijenata

 

REVITAL – KOMPLETNO UREĐENJE INTERIJERA – KNAUF SLAVONIJA – ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE KROVIŠTA  ističe se kvalitetom i znanjem na području građevinskih radova te su prepoznati po dobroj suradnji s klijentima, poštivanju rokova i odgovornom izvršenju svih navedenih usluga.  Pravi su primjer uspješnog i održivog načina rada na području Hrvatske te pravi izbor za sve koji cijene profesionalnost i efikasnost uz vidljive rezultate usluge.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Prema dogovoru

Utorak

Prema dogovoru

Srijeda

Prema dogovoru

Četvrtak

Prema dogovoru

Petak

Prema dogovoru

Subota

Prema dogovoru

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Stipo Lučić, vlasnik

OIB

09698497180

Osnovano

1997

Naše usluge

Kompletno unutarnje uređenje svih stambenih i poslovnih prostora u Slavoniji, Suha gradnja, knauf, gips, kartonski radovi, pregradni zidovi, završni građevinski radovi, Gletanje, unutarnje bojanje zidova, bojanje fasade, zaštita zidova, sanacija zidova, Adaptacije prostora, bojanje i lakiranje stolarije, sitni popravci u obiteljskim kućama, Čišćenje, pranje i održavanje krovišta na području Slavonije prema dogovoru s klijentima, Kvalitetni materijali u radu, 20 godina tradicije i iskustva, stručno savjetovanje klijentima, Mogućnost rada kao kooperant s ostalim građevinskim tvrtkama na velikim projektima.

Tržište gdje posluje

Brodsko-posavska županija, Cijela Slavonija prema dogovoru

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima