SILVA PROMET je tvrtka specijalizirana za izradu filtera, čišćenje i dezinfekciju te održavanje objekata u dugogodišnjoj tradiciji preko 10 godina. Stručno osposobljeni djelatnici na raspolaganju su za sve upite i savjetovanja kako bi što efikasnije i kvalitetnije izvršili zadane poslove. Pouzdano i sigurno vrše izradu filtera za klima komore, čišćenje i pranje klima komora i kanala, odmašćivanje i pranje kuhinjskih napa te ostala čišćenja objekata. Od usluga izrade filtera izdvajamo: izrada filtera za klima komore, izrada filter vreća, izrada filtera za termo-lakirnice, izrada filtera za auto-lakirnice i zbrinjavanje starih filtera. Od usluga čišćenja i dezinfekcije na raspolaganju su: pranje i dezinfekcija klima komora i kanala, čišćenje i dezinfekcija ventilacijskih kanala i rešetki, čišćenje anemostata i fancoil uređaja te čišćenje i odmašćivanje napa.

Pod održavanje objekata SILVA PROMET vrši kontrolu rashladnih i grijačih sustava, strojno pranje podova i čišćenje svih vrsta objekata. Brojni su zadovoljni klijenti svih navedenih usluga, a tvrtka iznimno uspješno posluje što potvrđuje i referentna lista, od kojih izdvajamo BLITZ Cinestar, McDonalds HR/BiH, Hrvatska Elektroprivreda, Bauhaus Zagreb, Portanova Osijek, itd. Kompletnu listu klijenata potražite na službenoj stranici tvrtke www.silvapromet.hr. SILVA PROMET je pravi izbor za sve koji cijene stručnost, profesionalnost i kvalitetu izrade zadanih usluga.

Adresa

Our Address:

Jazbinski odvojak V 17, 10000 Zagreb

GPS:

45.8469884, 16.016453800000022

Ostali podatci

Kontakt osoba

Silvana Hudinčec, direktor

OIB

47008126036

Osnovano

2012

Naše usluge

Izrada filtera za klima komore, čišćenje i pranje klima komora i kanala, odmašćivanje i pranje kuhinjskih napa, održavanje objekata.

Tržište gdje posluje

Hrvatska, BiH, EU

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima