ŠIŠKO – TRGOVINA I POKRETNI FRIZERSKI SALON uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge šišanja za sve fizičke i pravne osobe na području Koprivničko-križevačke županije. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge izrade i prodaje unikatnih slika, čestitki i nakita prema dogovoru s klijentima.  Prepoznati su po susretljivosti  svakom klijentu pojedinačno, specijalizirani za muško-ženska šišanja i svečane frizure, dječja šišanja, frizure za maturalna i razne svečane prigode te su preporuka za oblikovanje brade, oblikovanje obrva, feniranje. Cijenjeni su zbog izlaska na teren, a stručan kadar marljivih djelatnika na raspolaganju je za sve upite i konkretna rješenja oko navedenih usluga te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata.

ŠIŠKO – TRGOVINA I POKRETNI FRIZERSKI SALON tvrtka ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, poštivanjem rokova, iskustvom i znanjem  na području frizerskih usluga  te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Brojni  zadovoljni  klijenti  preporučuju ih za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti.  Tvrtka je orijentirana na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08:00-20:00 h

Utorak

08:00-20:00 h

Srijeda

08:00-20:00 h

Četvrtak

08:00-20:00 h

Petak

08:00-20:00 h

Subota

08:00-20:00 h

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Martina Mezga, direktor

OIB

36919344472

Osnovano

2017

Naše usluge

Kvalitetne usluge šišanja na području Koprivničko-križevačke županije, stručne i pouzdane usluge izrade i prodaje unikatnih slika, čestitki i nakita, muško-žensko šišanje i svečane frizure, dječja šišanja, frizure za maturalna i razne svečane prigode, oblikovanje brade, oblikovanje obrva, feniranje.

Tržište gdje posluje

Koprivničko-križevačka županija

Radno vrijeme

Pon-Sub 08:00-20:00 h