SJAJ KAMEN je tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge uvoza, prodaje i distribucije specijalnih proizvoda za čišćenje, zaštitu i njegu svih vrsta kamena za sve fizičke i pravne osobe na području Hrvatske. Dostupni su za pouzdane i sigurne proizvode za čišćenje i dubinsku zaštitu mramora, betonskog kamena, opeke te sve ostale površine koje je potrebno impregnirati. Stručan kadar djelatnika na raspolaganju je za sve upite i konkretna rješenja oko čišćenja i ulažu maksimalno zalaganje kako bi udovoljili potrebe svojih klijenata.

SJAJ KAMEN prepoznat je po kvaliteti i garanciji na sve proizvode, specijalne proizvode za keramiku i pločice, te kroz iskustvo i profesionalnost zastupaju visoke standarde u poslovanju. Preporuka su za sve navedene usluge i proizvode uz brojne zadovoljne klijente. Za brže povezivanje klijenata posjetite i FB stranicu: https://www.facebook.com/sjajkamen/?fref=ts, a za popis referenci: http://www.sjaj-kamen.hr/prodaja.htm.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08:00 -16:00 h

Utorak

08:00 -16:00 h

Srijeda

08:00 -16:00 h

Četvrtak

08:00 -16:00 h

Petak

08:00 -16:00 h

Subota

-

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Dragica Bijonda

OIB

18527043583

Osnovano

2006

Naše usluge

Usluge uvoza, prodaje i distribucije specijalnih proizvoda za čišćenje, zaštitu i njegu svih vrsta kamena, proizvodi za čišćenje i dubinsku zaštitu mramora, betonskog kamena, opeke te sve ostale površine koje je potrebno impregnirati

Tržište gdje posluje

Cijela Hrvatska

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima