SLASTIČARNICA ALLO specijalizirana je za proizvodnju i prodaju raznih slastica od prirodnih materijala kako bi uvijek jamčili svježinu i kvalitetu svojih proizvoda. Profesionalno djeluju od 1995. godine i u svojoj dugogodišnjoj praksi stekli su brojne poklonike i zadovoljne klijente koji se uredno vraćaju. U dnevnoj ponudi nude preko 30 vrsta kolača, na izbor su vrhunski suhi kolači, iznimno tražene torte po narudžbi te više vrsti baklava, orahnjače te uvijek osvježavajući sladoled. Spojem tradicionalnog i modernog načina poslovanja prvi su izbor u Zadru svim domaćim i stranim gostima. Naručite i preuzmite svoje torte i kolače za svečane prigode, rođendane, krštenja, vjenčanja ili jednostavno dođite kad se zaželite slatkog i tražite samo najbolje za sebe.

Ako trebate personaliziranu tortu s fotografijom, SLASTIČARNICA ALLO ima rješenje u jestivim pokrivkama ispis željene slike na rižin papir sa jestivim bojama na biljnoj bazi. Ispis vrše na certificiranom HACCP printeru sa HACCP odobrenim jestivim bojama i rižinom papiru. Također nude i uvijek tražene jestive figurice koje se rade od “tichino” mase u kombinaciji sa jestivom bojom na biljnoj bazi, a za bolji ukus miješano je s marzipanom. Ističemo kolače koje morate probati: Schwartzwald, Boem, čupavci, gibanice, krempite, mađarice, pite, rolice, voćni i tiramisu. Dobar tek.

Adresa

Our Address:

Ulica Ivana Lucića 8, 23000 Zadar

GPS:

44.10772619999999, 15.250681200000031

Telefon:

Ostali podatci

Kontakt osoba

Andrija Rogić, odgovorna osoba

OIB

77527792346

Osnovano

1995

Naše usluge

Ugostiteljstvo, caffe bar, sladoledi, slastice, torte, kolači, uvijek svježe namirnice i prirodni materijali za sve slastice, najbolja slastičarnica Zadar.

Tržište gdje posluje

Zadar

Radno vrijeme

06:30-22:00 h