SPO – MA D.O.O. je tvrtka specijalizirana za kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge. Uspješno posluje od 1992. godine i stekli su brojne zadovoljne klijente koji cijene profesionalnost i kvalitetu njihovih usluga.

Pravi su izbor za:

  • Kompletne knjigovodstvene i računovodstvene usluge
  • Vođenje poslovnih knjiga
  • Porezno i poslovno savjetovanje
  • Obračun poreza,obračun doprinosa i plaća

SPO – MA D.O.O. je profesionalna tvrtka koja svakom klijentu pristupa s posebnom pažnjom kako bi pratili sve poslovne transakcije i ukazali na upravljanje prihodima i troškovima te na taj način pomogli klijentu da ostvari što veću poslovnu korist. Tvrtka osigurava ispravnost, točnost i ažurnost u vođenju poslovnih knjiga, sukladno važećim propisima Republike Hrvatske. Tvrtku čine obrazovane, informirane i stručne računovođe za vođenje svih vrsta poslovnih, poreznih i računovodstvenih evidencija.

SPO – MA D.O.O. ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, iskustvom i znanjem na području knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga.

 

Tvrtka SPO – MA D.O.O.  orijentirana je na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08:00 – 16:00h

Utorak

08:00 – 16:00h

Srijeda

08:00 – 16:00h

Četvrtak

08:00 – 16:00h

Petak

08:00 – 16:00h

Subota

-

Nedjelja

-

Contact Owner

Ostali podatci

Kontakt osoba

Katarina Mlinarić, direktor

OIB

90134341789

Osnovano

1992

Naše usluge

Knjigovodstvo, ulazni i izlazni računi, obračun poreza na dodanu vrijednost, obračun poreza na potrošnju, obračun plaća, vođenje pomoćnih i glavnih knjiga, financijske analize, prijave i odjave radnika.

Tržište gdje posluje

Zagreb, Hrvatska

Radno vrijeme

08:00-16:00 h