ST MONT – PROFESIONALNA UGRADNJA KLIMA UREĐAJA uspješno posluje kao obrt specijaliziran za stručne usluge postavljanja klimatizacije i vodovodnih instalacija za sve fizičke i pravne osobe na području Hrvatske i otocima. Dostupni su za pouzdane usluge montaže klima uređaja za sve stambene i poslovne prostore prema dogovoru s klijentima. Preporuka su za postavljanje vodovodnih instalacija i uvođenje instalacija za grijanje, hlađenje i ventilaciju. Prepoznati su po preciznoj i urednoj ugradnji klimatizacije te su cijenjeni su zbog iznimne organizacije i stručnog savjetovanja za sve navedene usluge. Stručan kadar educiranih djelatnika na raspolaganju je za upite i konkretna rješenja te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata. Pravi su izbor za sve koji cijene profesionalnost, prepoznatljivost u radu, poštivanje rokova, garanciju na usluge i dobru suradnju s klijentima.

ST MONT usluge:

  • ugradnja klima uređaja
  • postavljanje vodovodnih instalacija
  • uvođenje instalacija za grijanje
  • uvođenje instalacija za hlađenje
  • uvođenje ventilacije i klimatizacije

ST MONT – PROFESIONALNA UGRADNJA KLIMA UREĐAJA  ističe se kvalitetom i garancijom na sve navedene usluge, iskustvom i znanjem na području montaže klimatizacije te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti i temeljitosti izvedbe usluga. Obrt je orijentiran na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08:00-17:00 h

Utorak

08:00-17:00 h

Srijeda

08:00-17:00 h

Četvrtak

08:00-17:00 h

Petak

08:00-17:00 h

Subota

Prema dogovoru

Nedjelja

-

Adresa

Our Address:

Ulica Čavlički kraj 149, 35107, Slavonski Brod

GPS:

45.1994352, 18.0389035

Telefon:
Web:

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Tomislav Sojčić, vlasnik

OIB

26939024657

Osnovano

2000

Naše usluge

Ugradnja klima uređaja, postavljanje vodovodnih instalacija, uvođenje instalacija za grijanje, uvođenje instalacija za hlađenje, uvođenje ventilacije i klimatizacije

Tržište gdje posluje

Cijela Hrvatska i otoci

Radno vrijeme

Pon-Pet 08:00-17:00 h / Subotom prema dogovoru