STOLARIJA KOVAČEVIĆ profesionalno djeluje u dugogodišnjoj uspješnoj tradiciji poslovanja od 1971. godine. Specijalizirani su za proizvodnju i ugradnju sobnih i ulaznih vrata, stepeništa, stolova, stolica, klupa. vrtnih garnitura, kuhinja, ormara, kreveta, dječjih i spavaćih soba, predsoblja, vanjskih i unutarnjih ograda, opremanje kafića i restorana i namještaj za crkve. Iznimno kvalitetno i pouzdano izrađuju kompletan namještaj po mjeri i prema narudžbama kupaca. Ističu se profesionalnim pristupom svakom klijentu pojedinačno uz poštivanje želja i potreba svakog zadanog proizvoda. Kvalitetno i sigurno izrađuju dječje sobe prema željama naručitelja u materijalima po želji. Rade s masivnim drvom bajcano i lakirano u tonovima prema želji, iveralima Egger te u MDF-u bojano prema ral karti. Dječje sobe se rade isključivo po narudžbi. Po upitu dolaze na neobvezan dogovor te predlažu najbolje idejno rješenje. Za izradu i ugradnju kuhinje, što je vrlo zahtjevan posao, rade detaljnu pripremu i dogovor oko svih detalja; materijal, okovi i ugradbeni aparati. Kuhinje se izrađuju iz masiva, iverala Egger te iz MDF-a bojano prema ral karti u polu mat i visoki sjaj izvedbi. Okove ugrađuju prema želji sa ili bez usporivača te nabavljaju aparate i ostalu kuhinjsku opremu po najpovoljnijim cijenama. Cijene kuhinja variraju od 2000,00 do 4000,00 kn po dužnom metru kuhinje.

Za kafiće i restorane izrađuju stolice, stolove, klupe, drvene podove i sve ostalo potrebno za opremanje interijera. Prema potrebama radi se za unutrašnju ili vanjsku primjenu iz raznih materijala i u bojama prema izboru. Rade po nacrtima projektanta, prema željama investitora ili na njihov prijedlog iz dosadašnjeg iskustva. Ormare i komode izrađuju po narudžbi od iverala, MDF-a i masivnog drva. Danas se najviše izrađuju klizni ormari koji su jednostavni i praktični za izradu te cijenom povoljniji od klasičnih ormara. Uz ormare i komode izrađuju i predsoblja te kupaonske, uredske i ostale ormare, komode, noćne ormariće i stolove.

STOLARIJA KOVAČEVIĆ je pravi izbor za svaki navedeni proizvod što potvrđuju i brojni zadovoljni klijenti koji cijene stručnost, efikasnost i nadasve kvalitetu izvedbe. Preporuka svima na području Hrvatske, a za sve dodatne informacije dostupni su i preko maila: info@stolarija-kovacevic.hr, zlatko@stolarija-kovacevic.hr, mihael@stolarija-kovacevic.hr ili jednostavno posjetite službenu web stranicu www.stolarija-kovacevic.hr i oduševite se njihovim radovima.

Adresa

Our Address:

Ulica Matije Gupca 2 , 34330 Velika

GPS:

45.7363302, 16.0284777

Ostali podatci

Kontakt osoba

Mihael Kovačević, vlasnik

OIB

93493018653

Osnovano

1971

Naše usluge

Proizvodnja i ugradnja sobnih i ulaznih vrata, stepeništa, stolova, stolica, klupa, vrtnih garnitura, kuhinja, ormara, kreveta, dječjih i spavaćih soba, predsoblja, vanjskih i unutarnjih ograda, opremanje kafića i restorana i namještaj za crkve.

Tržište gdje posluje

Požeško-slavonska županija, Hrvatska, EU

Radno vrijeme

07:00 - 15:00 h te prema dogovoru s klijentima