STOLARIJA MAJSTORIĆ – KVALITETNA PROIZVODNJA I MONTAŽA PVC STOLARIJE uspješno posluje kao obrt specijaliziran za kvalitetne usluge proizvodnje i montaže PVC stolarije za sve fizičke i pravne osobe na području Hrvatske. Dostupni su za sigurne i pouzdane usluge izrade komarnika, vanjskih roleta, trakastih zavjesa, te su preporuka za ugradnju vrhunskih prozora energetske kvalitete. Cijenjeni su zbog iznimne organizacije u poslovanju i pravi su izbor za odabir prozora i roleta prema želji i na zahtjev klijenata.

Stručan kadar educiranih djelatnika na raspolaganju je za sve upite i konkretna rješenja oko navedenih usluga i proizvoda te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata. Ističemo garanciju na kvalitetu proizvoda i montažu te uslugu mjerenja prozora i ugradnju na licu mjesta.

STOLARIJA MAJSTORIĆ  KVALITETNA PROIZVODNJA I MONTAŽA PVC STOLARIJE ističe se kvalitetom i garancijom na sve dogovorene usluge, poštivanjem rokova, iskustvom i tradicijom te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju. Obrt je orijentiran na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Prema dogovoru

Utorak

Prema dogovoru

Srijeda

Prema dogovoru

Četvrtak

Prema dogovoru

Petak

Prema dogovoru

Subota

Prema dogovoru

Nedjelja

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Alen Majstorić, vlasnik

OIB

83406609539

Osnovano

2004

Naše usluge

Usluge proizvodnje i montaže PVC stolarije, usluge izrade komarnika, vanjskih roleta, trakastih zavjesa, usluge mjerenja prozora i ugradnja na licu mjesta.

Tržište gdje posluje

Cijela Hrvatska

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima