TAVERNA GO-RO specijalizirani je obrt za ugostiteljstvo mediteranske i internacionalne kuhinje uz kvalitetne pripreme gastronomskih užitaka što čini tavernu nezaobilaznom lokacijom za sve ljubitelje dobrih jela. Posebnost je priprema hrane koja se temelji na svježim, sezonski odabranim namirnicama savršeno ukomponiranim u široki izbor dnevnih menija i stalnog jelovnika; posebno se ističu riblja i mesna jela, jela ispod peke, brudeti po narudžbi.

Nude isključivo svježe pripremljena jela, a uz jelovnik osigurana su i vrhunska crna i bijela vina. Iznimno ljubazno i gostoljubivo osoblje do 9 djelatnika na raspolaganju je za sve upite oko izbora s jelovnika. Restoran organizira razne svečanosti i domjenke za manje grupe do 20 ljudi. Kapacitet taverne bazira se na terasi do 80 mjesta. Pogodnosti su izuzetna lokacija,osiguran parking u blizini, plaćanje gotovinom, smještaj uz samu obalu, te brojni zadovoljni domaći gosti koji upravo hvale tavernu kao najbolje mjesto na otoku.

Adresa

Our Address:

Uvala Telašćica , 23281 Sali

GPS:

43.8894623, 15.1617026

Telefon:

Ostali podatci

Kontakt osoba

Jakov Rogulj, odgovorna osoba

OIB

08045819679

Osnovano

1980

Naše usluge

Ugostiteljstvo mediteranske i internacionalne kuhinje, riblja i mesna jela, jela ispod peke, brudeti po narudžbi, svečanosti za manje grupe do 20 ljudi, na terasi do 80 mjesta, izuzetna lokacija, osiguran parking u blizini, plaćanje gotovinom, smještaj uz samu obalu.

Tržište gdje posluje

Sali, Dugi otok

Radno vrijeme

Sezonski / 04-10 mj. / 12:00 - 24:00 h