TERMO-SOLAR – KVALITETNO POSTAVLJANJE KLIMATIZACIJE I CENTRALNO GRIJANJE uspješno posluje kao obrt specijaliziran za profesionalne instalacijske usluge za sve fizičke i pravne osobe na području Brodsko-posavske županije. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge uvođenja plinskih instalacija, ugradnju klimatizacije za grijanje i hlađenje, te postavljanje instalacija centralnog grijanja.

Pravi su izbor za:

  • Ugradnja i postavljanje plinskih instalacija za sve stambene i poslovne prostore
  • Montaža plinskih bojlera i plinskih peći
  • Ugradnja klima uređaja i montaža svih marki klimatizacije za grijanje i hlađenje
  • Postavljanje instalacija centralnog grijanja u sve privatne i poslovne objekte

Prepoznati su po preciznoj i urednoj izvedbi svih zadanih poslova, te su cijenjeni zbog  stručnog savjetovanja za sve navedene usluge. Stručan kadar educiranih djelatnika na raspolaganju je za upite i konkretna rješenja te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata.

TERMO-SOLAR – KVALITETNO POSTAVLJANJE KLIMATIZACIJE I CENTRALNO GRIJANJE  ističe se kvalitetom za sve navedene usluge, iskustvom i znanjem na području instalacijskih radova te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti, poštivanja rokova, prepoznatljivosti u radu i dobre suradnje s klijentima. Obrt je orijentiran na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

08:00-16:00 h

Utorak

08:00-16:00 h

Srijeda

08:00-16:00 h

Četvrtak

08:00-16:00 h

Petak

08:00-16:00 h

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Our Address:

Ulica Vladimira Nazora 151, 35257, Lužani

GPS:

45.1687027, 17.6941357

Telefon:
Web:

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Dejan Dubočanac, vlasnik

OIB

46816179354

Osnovano

2017

Naše usluge

Ugradnja i postavljanje plinskih instalacija za sve stambene i poslovne prostore, montaža plinskih bojlera i plinskih peći, ugradnja klima uređaja i montaža svih marki klimatizacije za grijanje i hlađenje, postavljanje instalacija centralnog grijanja u sve privatne i poslovne objekte.

Tržište gdje posluje

Brodsko-posavska županija

Radno vrijeme

Pon-Pet 08:00-16:00 h te prema dogovoru s klijentima i hitne intervencije