VIJČANI PROIZVODI – VELEPRODAJA INDUSTRIJSKIH VIJAKA uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetnu prodaju vijčanih proizvoda za sve pravne osobe na području Hrvatske i zemalja EU. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge atestiranja robe uz ispostavu potrebne dokumentacije za svaki proizvod.

Pravi su izbor za:

  • Veleprodaja industrijskih vijaka za sve industrijske pogone
  • Atestiranje vijaka i ispostava dokumentacije
  • Mogućnost specijalnih zahvata prema dogovoru s klijentima
  • Dostava robe na području Hrvatske i EU

Prepoznati su po urednoj i prezicnoj izvedbi svih navedenih usluga i proizvoda, te su cijenjeni zbog  stručnog savjetovanja za svoje klijente. Stručan kadar educiranih djelatnika na raspolaganju je za upite i konkretna rješenja te ulažu maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata.

VIJČANI PROIZVODI – VELEPRODAJA INDUSTRIJSKIH VIJAKA ističe se kvalitetom za sve navedene usluge i proizvode, znanjem na području prodaje vijčanih proizvoda te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog profesionalnosti, poštivanja rokova, prepoznatljivosti u radu i dobre suradnje s klijentima. Tvrtka je orijentirana na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Prema dogovoru

Utorak

Prema dogovoru

Srijeda

Prema dogovoru

Četvrtak

Prema dogovoru

Petak

Prema dogovoru

Subota

-

Nedjelja

-

Adresa

Our Address:

Ulica Antuna Mihanovića 9, 35000, Slavonski Brod

GPS:

45.1578135, 18.0186435

Telefon:
Web:

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Željko Mijić, odgovorna osoba

OIB

87642990390

Osnovano

1977

Naše usluge

Veleprodaja industrijskih vijaka za sve industrijske pogone, atestiranje vijaka i ispostava dokumentacije, mogućnost specijalnih zahvata prema dogovoru s klijentima, dostava robe na području Hrvatske i EU.

Tržište gdje posluje

Cijela Hrvatska, EU

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima