VILLAS POŠESI – NAJAM I KUPOPRODAJA NEKRETNINA MEDULIN uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge iznajmljivanja i prodaje nekretnina za sve fizičke i pravne osobe prema dogovoru. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge najma ili prodaje privatnih i poslovnih prostora, procjenu i savjetovanje pri najmu ili kupnji nekretnine te bogat izbor nekretnina svih namjena i veličina na zahtjev klijenata.

Pravi su izbor za:

  • Najam i kupoprodaja nekretnina Medulin
  • Izvanredni transferi i prijevoz putnika iz Njemačke, Austrije, Italije u Hrvatsku i natrag prema dogovoru s klijentima
  • Najam 7 apartmana; potpuno opremljeni sa svim prigodnim sadržajima tokom cijele godine
  • Atraktivne lokacije nekretnina u Medulinu, profesionalne usluge savjetovanja i pomoći u traženju idealne nekretnine
  • Prepoznati su po susretljivosti  sa svakim klijentom pojedinačno i pružaju pošten i kompletan savjet o nekretninama, osiguravaju kompletnu uslugu oko najma ili prodaje te uvijek imaju najbolju ponudu nekretnina za svoje klijente.

Prepoznati su po profesionalnoj i stručnoj izvedbi svih navedenih usluga, a stručan kadar educiranih djelatnika ulaže maksimalno zalaganje kako bi opravdali povjerenje svojih klijenata.

VILLAS POŠESI – NAJAM I KUPOPRODAJA NEKRETNINA MEDULIN ističe se kvalitetom i znanjem na području nekretnina te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju zbog poštivanja rokova, odgovornosti u radu i dobre suradnje s klijentima. Tvrtka je orijentirana na inovativna rješenja i konstantno usavršavanje na razini europskih standarda poslovanja.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Prema dogovoru

Utorak

Prema dogovoru

Srijeda

Prema dogovoru

Četvrtak

Prema dogovoru

Petak

Prema dogovoru

Subota

Prema dogovoru

Nedjelja

-

Adresa

Our Address:

Pošesi 203, 52203, Medulin

GPS:

44.8097137, 13.94454

Telefon:
Web:

-

Ostali podatci

Kontakt osoba

Ljubica Brkić, odgovorna osoba

OIB

42600521581

Osnovano

2014

Naše usluge

Najam i kupoprodaja nekretnina Medulin, Izvanredni transferi i prijevoz putnika iz Njemačke, Austrije, Italije u Hrvatsku i natrag prema dogovoru s klijentima, Najam 7 apartmana; potpuno opremljeni sa svim prigodnim sadržajima tokom cijele godine, Atraktivne lokacije nekretnina u Medulinu, profesionalne usluge savjetovanja i pomoći u traženju idealne nekretnine, Prepoznati su po susretljivosti  sa svakim klijentom pojedinačno i pružaju pošten i kompletan savjet o nekretninama, osiguravaju kompletnu, uslugu oko najma ili prodaje te uvijek imaju najbolju ponudu nekretnina za svoje klijente.

Tržište gdje posluje

Općina Medulin, Istarska županija

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima