VIR MONTAŽA je tvrtka specijalizirana za kvalitetne građevinske radove, usluge elektroinstalacijskih radova jake i slabe struje. Uspješno posluje od 2005. godine i stekli su brojne zadovoljne klijente koji cijene profesionalnost i kvalitetu njihovih usluga.

Pravi su izbor za:

  • Uvođenje elektroinstalacija
  • Postavljanje instalacija za struju
  • Ugradnja gromobranskih instalacija
  • Ugradnja telefonskih instalacija
  • Ugradnja instalacija za alarmne uređaje i video nadzore

VIR MONTAŽA uspješno posluje kao tvrtka specijalizirana za kvalitetne usluge uvođenja elektroinstalacija za sve fizičke i pravne osobe na području Zadarske županije. Dostupni su za stručne i pouzdane usluge postavljanja instalacija za struju, elektroinstalacije jake i slabe struje, profesionalna ugradnja gromobranskih instalacija te su preporuka za tehničko ispitivanje i analizu instalacija na zahtjev klijenata. Prepoznati su po stručnoj ugradnji telefonskih instalacija, instalacija za alarmne uređaje i instalacija video nadzora za sve privatne i poslovne objekte. Ističu se brzom i efikasnom uslugom, te izdavaju potvrde o uporabljivosti izvedene električne instalacije i atest o završenom ispitivanju električne struje.

VIR MONTAŽA se ističe kvalitetom i garancijom na sve dogovorene usluge, poštivanjem rokova, iskustvom i tradicijom te zastupaju visoke standarde u poslovanju. Prepoznati su kod brojnih zadovoljnih klijenata koji ih preporučuju za daljnju suradnju.

Radno vrijeme

Ponedjeljak

Prema dogovoru

Utorak

Prema dogovoru

Srijeda

Prema dogovoru

Četvrtak

Prema dogovoru

Petak

Prema dogovoru

Subota

Prema dogovoru

Nedjelja

-

Adresa

Our Address:

Ulica Franje Petrića 10/d, 23000, Zadar

GPS:

44.1257354, 15.236944

Telefon:

Ostali podatci

Kontakt osoba

Senad Tokić, odgovorna osoba

OIB

02762783745

Osnovano

2005

Naše usluge

Kvalitetne usluge uvođenja elektroinstalacija na području Zadarske županije, stručne usluge postavljanja instalacija za struju, elektroinstalacije jake i slabe struje, profesionalna ugradnja gromobranskih instalacija, tehničko ispitivanje i analiza instalacija, ugradnja telefonskih instalacija, instalacije za alarmne uređaje, instalacije video nadzora za sve privatne i poslovne objekte.

Tržište gdje posluje

Grad Zadar i Zadarska županija

Radno vrijeme

Prema dogovoru s klijentima